Přejít na obsah

Dom

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    476
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    https://www.facebook.com/DomVW

Informace

  • Zájmy
    Sex drogy a rock"n"roll

Dom's Achievements

1

Popularita

  1. Trošku s tim zas hejbu. Konečně se mi podařilo odstrojit zbytek motoráku a vyplést kompletní elektriku aby se to mohlo celý pořádně nechat vylakovat. Z tý elektriky mi už teď jde hlava kolem Už sem začal pomalu odstrojovat í zbytek auta aby se to mohlo celý co nejdřív šoupnout do lakovny :)
  2. Jinak sem se opět trošku zbláznil, a tim že už je motor venku sem si řekl, že by byla škoda toho nevyužít. A tak auto s největší pravděpodobností poputuje na komplet lak :) Proto už pracuju na odstrojení zbytku motoráku a komplet celýho auta. Už delší dobu nosim v hlavě dvě barvy tak uvidíme co z toho vznikne ale zelená lahev už to nebude B) Jinak malá ukázka mýho daily přibližovadla :)
  3. Díky díky :) Tady sem teda ještě nafotil po vytažení, je tam ted libovej přístup ke všemu :D
  4. Martin_TDi: Děkuju moc, ty palce se určitě budou hodit :) Tak po dnešku už je venku! Nakonec sem to zvládl i bez zvedáku, bohužel na foto už nebyly síly. Konečně mám ale pocit, že se s tim začlo něco dít :)
  5. Tak to tady trochu oživim. Celkem sem teď na Octu prděl, protože nebylo moc času a ani chuti na ní něco dělat. Po sježdění pár letošních srazů, kde sou všichni pojízdný mě to začlo štvát a vyhecovalo mě to k tomu na tom začít makat. Zatim sem ve fázi rozebírání. Teď je to už komplet odstrojený a vysí to jen na silentblocích, takže čekám už jen na zvedák a pujde ven.
  6. No i kdybych se najedl fakt pořádně tak myslim, že to bude stejně k ničemu :D Ten motor i když je to jen 1.8 tak je fakt velkej a obrovsky těžkej :D Když sme ho vykládali tak sme ve 3 lidech měli co dělat ho vyložit z auta
  7. Presne :) uvidime treba to tak dlouho ani trvat nebude. Vyhlizim ted neakej jerab na motor at se to zacne hejbat
  8. Neboj se nic :) je to tak OK a prijde mi to celkem rozumny
  9. Jojo :) proc zbytecne vyhazovat penize za pojistku (kterou nemam zrovna malou) kdyz to auto stejne stoji v garazi a vyjede zas az buhvi kdy :)
  10. Dom

    modrý béňo

    http://www.escape6.cz/autokosmetika/ostatni-povrchy/Meguiars-NXT-Generation-All-Metal-Polysh---tuha-lestenka-na-kovy-142-g-ID34912/ Jediná věc od Megu co funguje.. Mám jí a spokojenost
  11. Tak dneska jsem to zpečetil.. Snad to stihnu
  12. Tak ono říznout to v místě, kde jedinym úkolem tý nápravnice je překážet ramenu není takovej prohřešek.. Daleko horší nápad byl vyndat ten stabík
  13. No jasný vyřízneš kus tý nápravnice a hotovo.. Pokud do ní řezat nechceš, potom nechápu tvojí otázku co s tim :D druhá možnost je to zvednout... Každopádně hovno se stane když to řízneš, jezdí tak mraky aut a pro mě je to 100x lepší řešení než poslouchat ty rány..
×
×
  • Vytvořit...