Přejít na obsah

LukaK12

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele LukaK12

  1. @header009 jasně, do servisu to dám co nejdřív. Zkusím ještě něco počíst. Ale takhle hulit to začne jen po tom co se s tím dojede a cca za 3h znovu nastartuje. Potom co se motoru zahřeje tak už to nehulí. Jinak hlavně jsem chtěl vědět proč jde ten smrad spalin do kabiny. Ale chápu, toto nikdo jen tak od stolu nevyřeší.
  2. @header009 Auto mám téměř od začátku (původně s ním jezdil někdo jiný – známy). Nyní už má najeto téměř dost 270k. Ale při 90k se měnily pístní kroužky právě kvůli vyšší spotřebě oleje.
  3. @header009 Právě že ne, je to docela čerstvý problém cca tak měsíc dozadu.
  4. Jedná se mi o to, že v poslední době pociťují pár zvláštních věci a jevů. Určitě ten nejznatelnější je zápach spalin v kabině ale pouze při zastavení a zahřátým motoru. Zkoušel jsem prověřit ventil odvzdušnění víka hlavy válců a ten se zdá že je v pořádku. Dále jsem prověřil výfukové vedení a třeba vlnovec (měněný cca 1 rok zpět) se záda taky v pohodě. Ten stejný zápach je i cítit u motoru. Další se k tomu přidala i větší spotřeba oleje (5w-30) vím že je velká tolerance, ale dřív se nemuselo tolik dolívat. A dneska se k tomu přidala i kontrolka chybějící chladící kapaliny (je cca u minima) Poslední, čeho jsem si všimnul je velký kouř cca po tom, co auto tak 3h nejelo. Ale nikdy jindy z toho moc kouře nejde. Děkuji moc a za jakoukoliv sebemenší radu budu rád.
  5. @hado Díky moc. Jak přijedu domů, tak na to mrknu. 😉
  6. @marek16 myslíte, že by to bylo poznat při nastartovaném autu, když bych na to kouknul ze spodu? Ale určitě by to chtělo kouknout i na ten ventil hlavy ale ten nevím kde přesně je, a to by mohlo souviset i s tím, že motorový prostor je od oleje. Rozhodně díky za odpověď.
  7. Zdravím, potřeboval bych poradit, kde se nacházejí ventil odvzdušnění víka hlavy v moru 1.8TSI OC 2 FL. Potřeboval bych ho zkontrolovat, protože mám podezření na tento problém: Odkaz na fórum Jinak problém se projevuje tak, že po zastavení se zapnutým motorem jsou v kabině cítit spaliny. Stačí zastavit klidně jen na červené. A taky v poslední době je znatelně vyšší spotřeba oleje může to s tím souviset? Ještě mě napadlo, že by to mohl být špatný vlnovec, ale ten byl nedávno měněný cca (půl roku zpět) A problém zase začal a přijde mi, že je to ještě horší. Díky mc
×
×
  • Vytvořit...