Přejít na obsah

Dorby

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dorby's Achievements

0

Popularita

  1. Nikoho neurazim, možná to z to vyznělo ale to je spíš beznaděj.... každopádně díky za reakci,tohle už jsem načetl, vyzkoušel a to je v pořádku.... Ještě se zeptám,páč názory jsou 50 na 50....i když u tohoto motoru je na rozvodech řetěz,lze aby přeskočil,třeba o zub aniž by se to potkalo a dělá to tady neplechu?.....díky za názor a opravdu není cílem nikoho urazit.
  2. Mě šlo o to kam se nasměrovat,jestli sání nebo rozvody....tohle byla rada nad zlato, únik oleje mezi motorem a převodovkou je netěsnost která neovlivní otáčky....podle tvýho názoru si vyresteste závady a v tom případě tento blog je úplně zbytečný...ale díky za názor.
  3. Dobrý den, mám problém u motoru 1.8tsi..Za studena nízké otáčky motoru až občas k zhasnutí, při zahřátí na 90stupnu lítání otáček od 1200-2500 nahoru dolů.Nove svíčky, škrtící klapka vyzkoušená,tlaky ve válcích 8bar, svítí kontrolka motoru, diagnostika ukázala chybu sání motoru, únik oleje mezi motorem a převodovkou,olej je motorový, brzké zahřátí katalyzátoru.Nazorove mě většina směřuje na klapky sání nebo rozvody,auto za jízdy necuka, výkon normální Nemáte podobnou zkušenost?A ještě jedna maličkost viz.foto...nepatri tam nějaká hadička.dekuji
×
×
  • Vytvořit...