Deko Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Haha, ja to mam total zasrane a nehodlam to myt :D tedy pokud mi to vubec vyjde dorazit. U ma zatim 50:50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Tak dneska hosi,beru fotak zase tak pak tu dam hned foto! aspon pokecame kura ale zima :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Dneska je jakštakš teplo,Ostrava 7stupňů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Dneska chodi mikulas a certi, takze se neucastnim no :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Diky za fajn sraz a pokec,prikladam fotky a omlouvam se za kvalitu,nefoti mi moc dobre v budove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 v celku good fotečky ale příště vezmu foták i já :lool: jinak fajn pokec!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 a kdo tam vsecko byl ? Kdo ma tu modru O2 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Kdo ma tu modru O2 ? Italský hřebec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 a kdo tam vsecko byl ? Kdo ma tu modru O2 ? Tu modrou O2 ma muj kamos z prace taky predelana na face jako ja ale on ma origo RS menuje se RAdim ale na forum nechodi ten sraz ze je vi ode me v celku good fotečky ale příště vezmu foták i já :lool: jinak fajn pokec!! BAAZY - Jasne klidne vem a sorry ze jsem nejak nepokecal priste se polepsim,trosku si myslim ze jsem te odbyl mel jsem v hlave spoustu informaci a potreboval jsem se nato zeptat,ale auto mas krasne,jsme zvedav na leto az nasadim ty kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Princes v klidu vzdyt neumírame ještě bude dost příležitostí pokecat!! jinak máš taky pěknou cáru nice barva!! jo a taky se tesím az dám letnáky a fajne podvozek sesšroubovat důle no at uz to je!! kdy dame další srazik v novém roce? až bude sníh!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Princes v klidu vzdyt neumírame ještě bude dost příležitostí pokecat!! jinak máš taky pěknou cáru nice barva!! jo a taky se tesím az dám letnáky a fajne podvozek sesšroubovat důle no at uz to je!! kdy dame další srazik v novém roce? až bude sníh!! Jasne BAZY je mi to jedno muzem az v nomem roce prvni nedeli zase v novem roce to je 8.1.2012 mas fajn a pekny vuz uz se tesim na leto az dam nove kolesa sam jsem zvedav jak budou vypadat jsou 9 palcu siroke a ET maji 35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frankk Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Zdravím, nemá někdo kontakt na "jirina5" takovej nick má na skodahome. mob, icq, skype cokoliv. Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 jsem zvedav kdo prijde 2.1 na sraz ja to urcite nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Proc? :D Tak dame lyzovacku v Beskydech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Trojka v kazdem oku :D to bude hromadny "sraz" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli nám octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s "dunivým zvukem", rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení a RS nárazník, auto bylo ukradeno v českém těšíně dnes v noci, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! Sad Sad Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15 měla polosporty z G IV černočervené,na lemu pravého předního blatníku odprysknutý lak cca 1,5x4cm(zastříknuto,ale je to vidět),na palubce budík tlaku turba,na boku př RS nárazníku slitý lak RZ:1T8 5775 VIN: TMBKS21U718459691 tel majitele: 732656632 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Caute,jedete nekdo ted na sraz v nedeli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Caute,jedete nekdo ted na sraz v nedeli? moc lidi s tim asi nepocita!!! uvidime jestli to nezrusime!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 moc lidi s tim asi nepocita!!! uvidime jestli to nezrusime!!! jedine do podzemek jinak na to seru venku stat neminim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 jedine do podzemek jinak na to seru venku stat neminim :D taky bych to tak viděl!! tak kdo teda přijede?? jestli to bude mit vubec cenu!! Libor,Princes,Bazy .............. ? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Chalpci nezlobte se, ja ale urcite ne :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak dejte vedet urcite hned v podzemkach,byl jsem tam dnes nechat umyt auto a uplne narvane v podzemkach,pokud pojedem 3 tak nato kaslem co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Asi jo, nechame to az na brezen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Asi jo, nechame to az na brezen oukej doukej Snad uz bude tepleji hlavne at uz je 1.dubna to uz snad nebude zima a muzu nasadit konecne nova kola uaaaa a brzdy a chip chip jupiiiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 oukey takže první neděle v březnu!! princes taky se těším na jaro!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ja se tesim na letooooooo BAZY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Bude podvozek jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Bude podvozek jo? přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 přesně no vyborně!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Sakra at uz je to jaro,at nase krasky vapadaj zas nadherne a v plne parade,ale oni vypdaj paradne i vzimne vidte?! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.