Přejít na obsah

Ostrava

Frankk

Doporučené příspěvky

a kdo tam vsecko byl ?

Kdo ma tu modru O2 ?

Tu modrou O2 ma muj kamos z prace taky predelana na face jako ja ale on ma origo RS menuje se RAdim ale na forum nechodi ten sraz ze je vi ode me :palec:

v celku good fotečky ale příště vezmu foták i já :lool: :palec: jinak fajn pokec!!

BAAZY - Jasne klidne vem a sorry ze jsem nejak nepokecal priste se polepsim,trosku si myslim ze jsem te odbyl mel jsem v hlave spoustu informaci a potreboval jsem se nato zeptat,ale auto mas krasne,jsme zvedav na leto az nasadim ty kola :palec:

Odkaz ke komentáři

Princes v klidu vzdyt neumírame ještě bude dost příležitostí pokecat!! :pivo: jinak máš taky pěknou cáru nice barva!! jo a taky se tesím az dám letnáky a fajne podvozek sesšroubovat důle no at uz to je!! kdy dame další srazik v novém roce? až bude sníh!!

Jasne BAZY je mi to jedno muzem az v nomem roce prvni nedeli zase v novem roce to je 8.1.2012 :palec: mas fajn a pekny vuz uz se tesim na leto az dam nove kolesa sam jsem zvedav jak budou vypadat jsou 9 palcu siroke a ET maji 35 :palec:

Odkaz ke komentáři

Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli nám octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s "dunivým zvukem", rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení a RS nárazník, auto bylo ukradeno v českém těšíně dnes v noci, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! Sad Sad Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15

měla polosporty z G IV černočervené,na lemu pravého předního blatníku odprysknutý lak cca 1,5x4cm(zastříknuto,ale je to vidět),na palubce budík tlaku turba,na boku př RS nárazníku slitý lak

RZ:1T8 5775 VIN: TMBKS21U718459691

tel majitele: 732656632

post-2727-0-77554400-1323368526_thumb.jpg

post-2727-0-91852500-1323368531_thumb.jpg

post-2727-0-45373200-1323368538_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...