Martin_TDi Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 No to jo, to je pro někoho, kdo má kolíky v břichu a nemůže se ohnout vypustit olej klasicky spodem. Jo a má moc rád svůj motor. ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 No to jo, to je pro někoho, kdo má kolíky v břichu a nemůže se ohnout vypustit olej klasicky spodem. Jo a má moc rád svůj motor. :) mě šlo právě o to zahřívání motoru ty voe tohle mi někdo provést tak ho utluču mont pákou ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 viď tohle mi fakt hlava nebere Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 tak zítra budou nové podrážky :) :) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 co to je za gumdolí? proč sis nekoupil toto: http://www.pneunet.cz/pneu/14278/linglong-...-XL-94-W-letni/ Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 co to je za gumdolí? proč sis nekoupil toto: http://www.pneunet.cz/pneu/14278/linglong-...-XL-94-W-letni/ nechci si rozbít hubu :) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 ale to sou už podle názvu super gumky :) :) ;) :palec: Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 :) ale to sou už podle názvu super gumky :) :) ;) :palec: tak dobrý na kočárek Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 si je chtěl kupovat kámoš..prej přece nevyhodí 10tis za gumy.........naštěsti už ho to přešlo..bo spíš jak sem se mu furt smál že na lyng-long jezdí jen lu-lin :) tak se na to vysral...i když našel prej za stejnou cenu.ale už nechce říct co..abych se mu nesmál :) ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 si je chtěl kupovat kámoš..prej přece nevyhodí 10tis za gumy.........naštěsti už ho to přešlo..bo spíš jak sem se mu furt smál že na lyng-long jezdí jen lu-lin :) tak se na to vysral...i když našel prej za stejnou cenu.ale už nechce říct co..abych se mu nesmál :) ;) No dnes vyšel test ve světě motorů a dopadly příšerně Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 nwm..neviděl sem...............a co taky čekaly když normal guma sa pohybuje kolem 3,5 za tychle prachy nemám ani 15ku Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 jako my dva kdy se zčuchneme fakt nevím teď jsem času v duchcově u garage do SZ ti pošlu mobil, tak mi napiš až budeš mít čas... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 jako my dva kdy se zčuchneme fakt nevím teď jsem času v duchcově u garage do SZ ti pošlu mobil, tak mi napiš až budeš mít čas... oki písnu ti Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 tak zítra budou nové podrážky Co sis objednal za pneu? Na 18"? co to je Kumho? ty se pry sjizdeji rychle.. Nebo.. ? ale je dobre, ze nejdes do nejakejch Čín.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Co sis objednal za pneu? Na 18"? co to je Kumho? ty se pry sjizdeji rychle.. Nebo.. ? ale je dobre, ze nejdes do nejakejch Čín.. Kumho KU 31 už je mám nějakou dobu a jsem s nima spokojený no výdrž jde to Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Kumho KU 31 už je mám nějakou dobu a jsem s nima spokojený no výdrž jde to Ale stejne, nova guma je proste nova guma.. hodne lidi si na takhle velky kola nikdy novy nekoupi.. pak je to o drzku celkem.. vcera jsem testoval novej podvozek a zacal se mnou zavodit jedem magor se superbem a musiim rict, ze ty 15" pneu se mi asi ve 130 v zatacce malem vyzuly z plechu.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Ale stejne, nova guma je proste nova guma.. hodne lidi si na takhle velky kola nikdy novy nekoupi.. pak je to o drzku celkem.. vcera jsem testoval novej podvozek a zacal se mnou zavodit jedem magor se superbem a musiim rict, ze ty 15" pneu se mi asi ve 130 v zatacce malem vyzuly z plechu.. ty voe jen tiše závidím já si ho snad taky pořídím Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ty voe jen tiše závidím já si ho snad taky pořídím Jako ja se tesiim na leto a na vetsi kola, v tomhle jeste neni ta poradna zabava.. + by to chtelo mozna jeste nejakej konik navic, ale uviidime co nam dovoli novy naraznik ale jako investice to neni zas tak velka, navic ty origo tlumice uz taky maji neco za sebou.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jako ja se tesiim na leto a na vetsi kola, v tomhle jeste neni ta poradna zabava.. + by to chtelo mozna jeste nejakej konik navic, ale uviidime co nam dovoli novy naraznik ale jako investice to neni zas tak velka, navic ty origo tlumice uz taky maji neco za sebou.. no právě že už nemám tlumiče v nejlepší kondici Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 tak konečně nové podrážky ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Super podrážky jj díky zítra jdou na autí ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ty máš na zadu bubny?????????? zítra už dávaš letní? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ty máš na zadu bubny??????????zítra už dávaš letní? njn se nevytahuj tovíš bejvala to socka 66kw zítra jdou na auto jak říkal Neználek prostě jaro je tu ;) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ty máš na zadu bubny??????????zítra už dávaš letní? je to prostě můj blázen že už vítá jaro ,no ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ahaaaaaa....sem myslel že to máš 81ku......kolik to teď má? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ahaaaaaa....sem myslel že to máš 81ku......kolik to teď má? 85kw ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 pěkné číslo.....to se dáááááá budeš s tím ještě něco dělat bo už na to kašleš? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 pěkné číslo.....to se dáááááábudeš s tím ještě něco dělat bo už na to kašleš? letos chci nějakou změnu nejdříve trysky +chip od TDIfuna a jestli to půjde dál tak klasika větší turbo 96kw +sání no uvidíme Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky