alanko Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Mam Škoda Octavia II Ambiente 1.9 TDI 77kw modelový rok 2008 Chcel som kúpiť brzdove platničky zadne no v predajni nahradných dielov my povedali, že sa dva druhy platničiek a že to musím vybrať pôvodné a podla ních kúpiť druhé.Ako je to da sa podla tejto fotografie určiť typ platničiek na moju Octaviu II. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Napis sem aj KOD motora. Su dost slabi v tych nahradnych dieloch ked ti nevedeli povedat presny typ platniciek. Kup si hned aj kotuce a vymen ich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alanko Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Napis sem aj KOD motora. Su dost slabi v tych nahradnych dieloch ked ti nevedeli povedat presny typ platniciek. Kup si hned aj kotuce a vymen ich. Dam cele označenie 1Z3264 AMB BK 77kw BXE.Je potrebne meniť kotuče? Mam 93000km. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alanko Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Mam Škoda Octavia II Ambiente 1.9 TDI 77kw modelový rok 2008 Chcel som kúpiť brzdove platničky zadne no v predajni nahradných dielov my povedali, že sa dva druhy platničiek a že to musím vybrať pôvodné a podla ních kúpiť druhé.Ako je to da sa podla tejto fotografie určiť typ platničiek na moju Octaviu II. Ďakujem Dobrý večer, vie my niekto napísať či je na zadnej naprave signalizacia opotrbenia brzdových platničiek.Ja tam nejaké kabliky mam. Vie niekto k čomu slúžia? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Vzadu nie sú, kábliky na fotkách sú od snímačov otáčok kolies pre ABS/ESP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.