Přejít na obsah

(OII, SII, Y) Sada disků Pallas 17" s OK pneu za 13.000,- !!!

O.v.i.

Doporučené příspěvky

Prodam sadu origo ALU disku 17" vcetne pneu Nokian Z G2 225/45 R17 - Pallas - roztec 5x112

Vhodne na nove skodovky, VW, Audi, Seat... vyvazene, neoskakane, 2x pneu letos na jare nove cca 7mm a 2x 4mm

Kontakt 604 47 87 27

Email - michal.basus@centrum.cz

ICQ - 162356223

Skype - michal.basus

CENA - 13.000,- a niz ani 1Kc,- :D

INFO K ALU-

http://eshop.opticar.cz/p/cs/21866/17-palcova-lita-kola-pallas-plus-pneu.aspx

INFO K PNEU-

Nokian Z G2

Stabilní, precizní a tichá

Vyrovnané jízdní vlastnosti i v extrémních podmínkách

Vynikající držení na mokru za každých teplot

Díky technologii “nano” reaguje nová vysokorychlostní pneumatika Nokian Z G2 neprodleně a rychleji na pohyb volantu a přesvědčí zároveň precizním handlingem. Tato UHP pneumatika je výkonná, bezpečná a odolná v opotřebení za náročných jízdních podmínek. Nenechá se ovlivnit výraznými změnami teplot ani deštěm a má výborné jízdní vlastnosti. Zvláštní pozornost byla kladena na vynikající držení na mokru a dobrou ochranu proti aquaplaningu. Náš “nováček” je nepochybně tichý a nabízí příjemný jízdní komfort.

Pneumatika Nokian Z G2 byla koncipována pro vysoké rychlosti sportovních vozů a ručí jako UHP pneumatika za vyjímečnou kvalitu. Její široký sortiment nabízí 23 variant pro rychlostní třídu W (do 270 km/h) a Y (300 km/h), v rozměrech od 16“ do 20“.

Nano – technologie a vícevrstvá struktura: vynikající držení na mokru, precizní jízdní vlastnosti

Výkonnost pneumatiky Nokian Z G2 byla zvýšena na špičkovou úroveň použitím nejmodernějších vývojových a výrobních technologií. Testy probíhající během celého roku na vysokorychlostních tratích a hrubých asfaltových vozovkách Evropy prokázal přednosti nové pneumatiky.

Nejdůležitější inovace – vícevrstvá struktura běhounu, směs nano-silica a nové uspořádání profilu propůjčují této prémiové pneumatice vynikající charakter. Tato technologie konceptu Nokian se nazývá “cool zone”.

Nejspodněji je umístěna tenká vrstva gumové směsi, která snižuje valivý odpor a zahřívání pneumatiky. Uprostřed se pak nachází moderní nano-technologie. Jako tradiční směsi reaguje elastická nano-silica citlivě na pohyb volantu. Vynikající jízdní stabilita se ukazuje předeším při vysokých rychlostech, kdy je třeba předjíždět a vyhýbat se. Vynikající držení na mokru za každé teploty zajišťuje nová spodní vrstva běhounu – cool silica (Nokian Cool UPH Silica).

Nové uspořádání profilu – výborný handling

Modernizovaný profil pneumatiky Nokian Z G2 poskytl lepší jízdní stabilitu, obzvláště v zatáčkách, při změně jízdní stopy a prudkých vyhýbacích manévrech.

Ukazatel aquaplaningu varuje symbolem kapky v ukazateli opotřebení (Driving Safety Indicator, DSI) před nebezpečím aquaplaningu.

Ohleduplnost k životnímu prostředí: žádné PAK - oleje

Nokian Z G2 neobsahuje žádný ze škodlivých vysokoaromatických (HA) olejů. Jako všechny pneumatiky, které se vyrábí ve vlastních závodech Nokian Tyres, je vyrobena z čištěných olejů s ohledem na životní prostředí. Společnost Nokian Tyres je světově prvním výrobcem pneumatik, který se zcela vzdal využívání vysokoaromatických olejů (PAK-oleje, PAK = polycyklické aromatické uhlovodíky) a to již od roku 2004

post-122-0-37993300-1320146348_thumb.jpg

post-122-0-00139200-1320146367_thumb.jpg

post-122-0-38526800-1320146378_thumb.jpg

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dobrý den, prosím o radu - vzal jsem zespodu o nízký patník a mimo jiné to odnesla i kladka na kompresoru klimatizace - ta nejnižší kladka. Nejde mi sundat z hřídele kompresoru... Mám tam středový šroub s hlavou cca 6mm a odhaduji, že pojistný šroub má levý závit a kladka samotná je na pravý závit na ose kompresoru. Může mi to někdo prosím potvrdit? Nebo je kladka na drážkované hřídeli a jistící šroub má asi levý závit? Jaký by měl být správný postup sundání kladky? (Asi to není přímo el.mag.spojka.) Dělal jsem to už takovou silou že mám dojem, že ten šroub utrhnu.. Jak přidržovat tu kladku?  Pokud jsem zahříval tento středový šroub horkovzdušnou pistolí, pro povolení lepidla v závitu, zničil jsem tím kompresor?  děkuji Pavel Hac
    • Ahoj, potřeboval bych poradit s Octavií II, rok 2005. Od rychlosti přibližně 80 km/h se mi ze zadních dveří ozývá výrazné profukování/hučení vzduchu. Nejvíc to vypadá na okolí zadního okna. Zkoušel jsem oblepit celé zadní dveře lepicí páskou, ale prakticky to nepomohlo. Potom jsem zkusil oblepit páskou těsnění kolem zadního okna a hluk se výrazně zmenšil, takže mám podezření na těsnění nebo malé trojúhelníkové okénko. Našel jsem, že se u Octavie II tento problém už řešil a údajně může být problém ve spáře mezi těsněním a rámem malého trojúhelníkového okna. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost a jak jste to opravili. Ideálně bych potřeboval poradit: kde přesně problém hledat, jestli se musí vyndávat trojúhelníkové sklo nebo celé těsnění, jaký tmel/těsnicí materiál použít, kam přesně ho nanést, případně jestli existuje nějaký návod nebo tutorial s fotkami/video. Pokud to někdo dělal svépomocí, budu rád za postup nebo fotky, abych věděl, do čeho se pustit. Předem díky za každou radu.
    • Prosím za odpověď,jestli ty šálky se tam lepí nebo se to jenom stáhne na 30Nm
  • Vytvořit...