HonzaP Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Zdravím, při zapnutém AUTO, nebo foukání na přední sklo se mi zapnou oba přední ventilátory, a ten od klimy (asi) začne pískat - na ECON to nic nedělá.Jde nějak jendouše ventilátory vyměnit ? nebo se musí provést demontáž včetně sahary,nárazníku a ostatní sílenosti ? Ještě možná promáznout zkusím ... ale to je chvilkové asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 jdou vyměnit i bez demontáže chladičů, ale chce to dobrý přístup i zespoda a podle motorizace je potřeba občas i něco odmontovat u motoru (hadice, plasty..) hlavně si zjisti který z těch dvou to dělá - odpojením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 jdou vyměnit i bez demontáže chladičů, ale chce to dobrý přístup i zespoda a podle motorizace je potřeba občas i něco odmontovat u motoru (hadice, plasty..) hlavně si zjisti který z těch dvou to dělá - odpojením když bude pískat ten na klimu (tuším menší) můžu ho na zimu odpojit ? ... diky !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 (upraveno) na klimu jsou oba, vždy jedou souběžně. Na zimu ho odpojit můžeš, ale nesmíš na to pak zapomenout Upraveno Listopad 5, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 jde to vyndat vrchem a nic jsem vic neodpojoval . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 ono záleží na motorizaci, třeba taková 1,8T má před motorem míň místa jak 1,9TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 aha,vidis,to mi nedoslo. Takze na 1,9 to jde jak jsem psal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 na klimu jsou oba, vždy jedou souběžně. Na zimu ho odpojit můžeš, ale nesmíš na to pak zapomenout aha takže když se v létě zapne větrák točí se oba ...to jsem si nevšiml ono na to bude asi i pojistka ne ? protože konektory jsou dole a je k nim nic moc přístup. Na ECON se to nezapina takže ok .Horsi kdyz zapnu na predni okno to i chodci nejdou na prechod :D aha,vidis,to mi nedoslo. Takze na 1,9 to jde jak jsem psal :) Taky mam 1.9TDI .Je n to nejakej postup ? Protoze co jsem koukal nic moc přístup do toho placaji hadice od klimy ...nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Mám O1 1,6 75 kw BFG, manuální klimatizace. Můžete se mě prosím na vašem autě podívat, když se točí sahary na chladiči, jakým směrem se oba točí??? Zda oba stejně, nebo každý jinak??? Mě totiž každý jinak a nevim, jestli je to správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.