MateSoft Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Ahoj všichni, mám takový dotaz,koupil jsem Bolero ze Superba (to menší) a mám problém s vložením cd,respektive nejde vůbec vložit! Při vyběru pozice na cd se zobrazí na obrazovce nápis "Čekejte prosím" a nic se neděje,měl jsem to půl hodiny zapnuté a stále tento nápis,je to stejné na všechny pozice 1-6. Netušíte někdo kde by mohl být problém ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 To vyzerá na vadnú mechaniku. Keď vyberieš pozíciu CD na výber/vloženie, počuť z rádia nejaké zvuky? Keď je všetko OK, tak počuť motorček, ako nastaví zvolenú pozíciu v meniči a povysunie CD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MateSoft Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 To vyzerá na vadnú mechaniku. Keď vyberieš pozíciu CD na výber/vloženie, počuť z rádia nejaké zvuky? Keď je všetko OK, tak počuť motorček, ako nastaví zvolenú pozíciu v meniči a povysunie CD. Ne,nic není slyšet,je ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Tak to bude pokazený mechanizmus CD meniča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MateSoft Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 to jsi mě moc nepotěšil,ale děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MateSoft Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Vše vyřešeno,stačilo přehrát software v rádiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 To fakt sa vyriešilo flashom na novší SW? To musela byť strašná náhoda, že to pomohlo, nový SW rieši všetko možné, len nie vysúvanie CD... Ale hlavné je, že ti to už funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 (upraveno) Vše vyřešeno,stačilo přehrát software v rádiu Kde jsi sehnal? Jak se přehrává, z karty? Díky za info. Upraveno Listopad 18, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MateSoft Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Kde jsi sehnal? Jak se přehrává, z karty? Díky za info. Ne ne,v autorizáku přes VAS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.