Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

tak to je neskutecna masirka :lol: kurva, uz abych to mohl taky stocit :o

hej ja to dam co nejvic to pujde ale tak aby slo zatacet :D a jak sjedu tyto pneu naladim 195 45 r17

tak to je mazec teda :D no ja bych mohl jit max. tak, abych to alespon pozadu soupl na obrubnik...

tak to si porid pruziny -35 :palec: ;) ;) :D :lol: a nevyhazuj za stelung :D

ono nejde ani tak o cesty jako o ridice :o

presne tak draku a hlavne!!!!! byt na pevno ne na vzduchu,,.. na vzduchu to jsou srajdy :D

Odkaz ke komentáři

jenomze ja uz bych stejne potreboval menit i tlumice, takze uz je to pak skoro jedno. kdyz bych tam dal to AP casem, ktery neni moc drahy, tak me to vyjde skoro stejne tak jako nejaky pruziny a tlumice, ale s tim rozdilem, ze az se prestehuju do toho baraku co tady mam vyhlildej, tak to budu moct pustit jeste niz :smich: tam se da zaparkovat pred barakem u chodniku. garaz to sice ma, ale je tam takovej zlom, ze uz ted bych mel mozna problem :smich:

Odkaz ke komentáři

tak nechas v garazi dve prkna a je to, ne :smich: ja jel vcera z prace domu a po ceste jsem kontroloval cestu, jestli tam budu moct jet jeste s vic snizenym autem :D a pak jsem si rekl, co to vlastne kuwa resim :smich: pujde na zem, holt kdyz nebudu moct dojet, tak necham auto pod kopcem a dojdu si to pesky, no :smich:

Odkaz ke komentáři
tak nechas v garazi dve prkna a je to, ne :P ja jel vcera z prace domu a po ceste jsem kontroloval cestu, jestli tam budu moct jet jeste s vic snizenym autem :D a pak jsem si rekl, co to vlastne kuwa resim :lol: pujde na zem, holt kdyz nebudu moct dojet, tak necham auto pod kopcem a dojdu si to pesky, no :smich:

taaak takkkk .. tak to ma byt.. hele k nasim na barak uz nedojedu , musim to nechat v dedine a vyslapat kopec, do garaze na sidlaku knim taky nedojedu protoze tam je najezd.... a resim to? neresim , to nesmis resit pokud chces jezdit proste dole... bud chces a objetujes kde jaky skurveny cesty a jdes pesky a nebo na to seres jezdis s nakopavkou ale vsude dojedes :smich: :smich: :D :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
tak nechas v garazi dve prkna a je to, ne :D ja jel vcera z prace domu a po ceste jsem kontroloval cestu, jestli tam budu moct jet jeste s vic snizenym autem :smich: a pak jsem si rekl, co to vlastne kuwa resim :smich: pujde na zem, holt kdyz nebudu moct dojet, tak necham auto pod kopcem a dojdu si to pesky, no :smich:

No Ty to tak resis, ja naopak jinak :smich:

Odkaz ke komentáři
Ale hleda se aktivne naka skoda, meli sme naky sup 2.8 ale u nas je draha spz pro neho tak na rok mozna nakyh 800 euro nebo 21.600kc, a to je uz moc, a naky no malo nezere a nevyplati se....tak jdeme dal neco zhanet, Vcera se dival na naku fabcu 1.9TDi ale ma to najeto dost. :smich:

jak to ymslois ze stoji spz??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...