jenule Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Caute chlapy Snad někdo poradí pořidil sem columbusae zapojit atd v poho naběhl ale nastavil se mi tam výchozí jazyk němčina a ten nende změnit za žadný jiný z výběru skoušel sem všechny de tam pouze ten výchozí nevite jak tam tedy zmenit tu češtinu dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Musíš tam mít nahranou mapu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Musíš tam mít nahranou mapu tak mapy tam sou navi nasla cestu až do ruska ale když ten jazyk vyberu tak se vše mění ale probíhá okýnko změna chvílu to trvá a pak hodí chybu že změna nemuže být provedena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlado1130 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 tak mapy tam sou navi nasla cestu až do ruska ale když ten jazyk vyberu tak se vše mění ale probíhá okýnko změna chvílu to trvá a pak hodí chybu že změna nemuže být provedena zdravim.mam dovoz z francuzko.ties mi nesiel zmenit jazyk.nakoniec mi museli vimenit hardver celu pamet.stale mi to vipisovalo ze vlozte cd ked som vlozil tak citalo a nic.potom mi to bral kamarat ktory robi skoliaceho technika pre skodovku a tam to zistili a opravili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.