JohnyBA Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Ahojte, v mojom aute uz dlhsie pozorujem cvakanie alebo take lupkanie v interiery ktore vychadza z pristrojovej dosky alebo z tunela, ako keby prepinalo rele alebo nejake klapky v klimatizacii. Je to pocut hlavne ked zastavim, alebo aj ked mam len otoceny kluc na zapnutu elektroniku a hram sa s hex-can kablom. Je to normalne? Robi to niekomu tiez? Moje auto je MR2006 a najazdenych 245tisic, tak ci to nahodou uz nie je kilometrami.... Dikes, Johny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Skus sa mrknut na klimu VAGom, ci nepise poruchu niektorej klapky. Mne to na OI robilo tak ked som mal pokazene zervo klapky cerstveho vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Robi to uz dlhu dobu a s VAGom som sa hral, vycitaval si chyby a nic nepisalo o klime, vyskusam sa s tym cez vikend pohrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Nemusi to byť vadou, Climatronic si žije vlastným životom hneď po otočení kľúčika a pekne počuť, ako servá pracujú. Je to normálne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 to si myslim aj ja, lebo klimoska pekne chladi, ziaden problem, len tie serva cvakaju. Ked auto ide tak to nie je pocuj, jedine ked zastavim na krizovatke. Dikes ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jardo.reg Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 mne tiez cvaka klima.. a napriklad aj zadny stierac.. zapnem - cvak.. vypnem - cvak.. neda sa s tym nieco robit? vymena za nejake tiche rele? rozculuje ma to.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 taky mi to cvaka pri odstrikovaci ale u predniho. jinak ticho. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Peet Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Čau, stejnej problém jsem měl taky, prostě je vadná klapka a nedostane se do krajní polohy, tak sjede na začátek a zkouší tam najet znou. Je to pořád dokola. Klapku si zjistíš přes VAG. Je jich tam spousta, já měnil V71- ta tě vyjde tak na 2300Kč. Ostatní jsou taky tak kolem dvou litrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Presne toto isté som riešil aj ja na r.v.2007, klapka cirkulácie vzduchu int/ext. Motorček má špinavý potenciometer ktorý sníma polohu klapky, klapka je sice na dozar zatvorená ale motorček si myslí že nieje lebo potenciometer dáva špatné udaje a tak sa snaží stále zatvárať, a potom to preskakuje na ozubených prevodocha to je to lupkanie. Ja som an to zakladal tému a bolo mi poradené to vyčistit a nechať obnovit základné nastavenie týchto servomotorkov. Na chvilku to prestalo ale po mesiaci to začalo robit znova, cena nového servomotorka je 139€, ja som ho nemenil, vykašlal soms a na to, raz za čas to vyčistím a pomáha to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.