Hans26 Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Tak přední nárazník aby to bylo přesnější ten roh mám 4,2 cm od země....ale není to nejnižší bod auta tem mám 3,3cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak nejen že na srazu poběží v TV video o přestavbě auta :) ale udělám i malou knížku do eurodesek, kde budou fotky s popiskama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 No jo pan je znalec v PS tak to třeba bude o něco hezčí než normál fotka :) Jinak sem si nevšiml kde máš všude TV, neplánuješ jí třeba do kufru nějak k bedně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 V čem jsem znalec? tu první větu až ke smajlíku nechápu :D TV mám napojený na DVD, který je umístěno v kufru a TV(LCD) je za opěrkami cestujících vpředu přímo uprostřed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No že si trocha pohraješ s fotkama, muže to vypadat dobře některý části auta zvýrazněný, myslel jsem to v dobrým slova smyslu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Já právě nevěděl co to...ale vím, že ty to nemyslíš nijak zle :) Jinak dneska vyměněný olej, takže zase na chvilku pokoj a už se říznul stabilizátor, takže auto vpředu stočený na maximum závitu...padlo to tak o 1cm max 1,5cm :D ...ted už jen vyndat helpr (pomocná pružinka) abych byl ještě níž. V zadu také sníženo až o 2,5cm ....už plech tahám po zemi i na rovince :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Pěkný, to se mi líbí :) To mít takhle dole, urvu vše co by šlo od domu za 50 metru :D Na jakým podvozku vubec stojíš? Taky bych nějak málo chtěl jít, ale aby to šlo poznat a na druhou stranu abych nemusel nic upravovat, jenže je -35 a dál nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ty jsi blázen, do ústí už raději nejezdi, protože by si tu mohl nechat nárazník, vanu atp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Smog: děkuji, mě se to také líbí ale až dodělám zkoušky a budu jezdit jen po městě a okolí, tak snížím předek o min. 1,5cm vyndáním helpru a zadek vydorazujeme a stočíme ho ještě také :)....ale zítra bude první zkouška cesty do Budějic :D Hybli: nevím jak to tedka vypadá v UL ale jel bych tam, troufnu si ale budu muset dávat trošičku pozor....a mě chrání plech, tak bych urvat nic neměl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak dneska cesta do CB celkem vydařená, ikdyž pršelo a hodně jsem škrtal, tak mohu říct, že o prázdniny se to pošle ještě více k zemi Jinak dneska také nemilá zpráva a to že mi odešli sinche na subáč a jeden na reprák přední , tak jsem musel objednávat nové Po výměně oleje a snížení, které jsem udělal s gombim (takže stabík je již říznutý :D ) jsem odjížděl od přítelkyně a zanechal jsem jim tam menší označení na památku :D.....trochu to po výměně oleje a stání 1 dne zahulilo :D ....foceno o 10 min později po dešti ale i tak je to vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 musíme to složit :) říznem nosník jako u mě a máš to :) ale už to pekově leží ještě trochu to chce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Fuuu mě to takhle nikdy nezahulí, jen když jezdím lala do práce a pak jednou jedu a hodím tam za 2, šlápnu tomu plnej kotel tak i nějakej bubách vylítne, ale nikdy nic nezanechá :D Jinak od jaké přítelkyně? Né dělám si srandu :D (pro ty co moc nechápou pač píšu v kodech, od jaké přítelkýně tzv. že s tímhle autem krásným asi 1 mít nebude) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Gombi:Gombi: Jojo chce to ještě takové 2 cm vpředu níž možná i 2,5cm :D vzadu dotočíme ještě těch 1,5cm a uvidíme :D ale už se nikdo vzadu nepovozí :D Smog:Smog: Mě se to stává vždy když auto delší dobu stojí třeba den se s tím nejede a hlavně hodně často po výměně oleje :) Nene bohužel je jedna :D Já chápu jak to myslíš, takže je to v pohodě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 zahulit to musí, no smoke no fun :D já když tomu jednou za čas řádně naložím tak je za mnou černo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Ale pokuď auto nemá po chipu tak je to špatně, špatné vstřiky co mi bylo řečeno :D zahulit by to snad mělo až bys dal chip a vštřiky a zbrousil hlavu a dal spodek z PDčka a vyměnil turbo což by už dělalo asi 190ps tak pak možná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 nevadí jeno :D lidi nebudeš vozit :D bude to auto jenom pro dva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Taky nepamatuju, kdy naposledy jsem vzadu někoho vezl... :D Ten lišák na silnici nemá chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Gombi: to je jedna možnost :D a nebo si s tím pohrajeme a vydorazujeme to tedy :D Hynek: Tak já jelikož jezdím do ČB na školu, tak lidi vozit musím :D....ale asi brzy nebude jak :D....a čára je to hezká ale chce to aby to hulilo častěji :D Tak asi takhle...zde přikládám foto snížení vpředu o 1,5cm, kde je již říznutý stabilizátor a vzadu o 2,5-3cm kde se to musí vydorazovat jelikož při jízdě se jedním člověkem už drhnu gumou od podběh :D.....tak se to nějak pošteluje....ted už to leží celkem hezky ale?.....POŘÁD JE TO VYSOKÝ!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Koza vysoká :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Takže je to jasný, koncem měsíce jde ven pomocná pružinka (helpr) a předek stočíme co mě pustí nosník :D a vzadu vydorazujeme a snížíme také o nějaký ten centák ať to má štábní kulturu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Pěkný, jak na to koukaj lidi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Lidi na to koukají zajímavě. Když projíždím, tak kouká každej druhej....lidi hodně chválí a gesty naznačují, že je to super....teda někdy řidiči zamnou asi štastný nejsou. :D....a jakmile si škrtnu plechem o zem, tak koukají všichni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kolik cm máš plech nad zemí a nápravnici? jinak když vyndáš heleper tak ti auto zustane na dorazech a pružina bude volně a mlatit :) budeš muset seřiznout dorazy jestli budeš chtít níž, počítal bych že brzo se potom ozve levá poloosa pokud nepřizvedneš motor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 poloosa se neozve ;) ale stejně níž nemužeš musime říznout ten nosník máš tam pul centaku mezeru... musíme dát helperi pryč potom skontrolovat dorazy jak jsou velký a podle toho je seříznout a vyříznout nosník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Trixx: takhle ti neřeknu ale plechcem v CB škrtám i na rovince, kamínky mi o něj mlátí :D Gombi: to pořešíme až o prázdniny, tedka s tím ještě musím do CB :D spíše se pořeší zadek :D....dneska při projížce po CB byl zase ohlas chvály, tak mě to hrozně těší....nějaký borcí na mě řvali že jsem týpek a mám to mrdozní nebo tak nějak :D ale pak se lekli, když jsem si škrtnul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 To potěší, když lidi chválej auto no :-) zádivim ti, máš to pěkný Plánuješ se stěhovat do DE, že chceš jít ještě víc k zemi? jsi blázen! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 vem si co budu dělat já když tam dám ten plech :D se ani nerozjedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 To bude pořádnej břichoplazič! Lekání lidí škrtáním mě taky baví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Hybli: To rozhodně těší, v tu chvíli máš chut jezdit a makat na něm dál a dál :) a stěhovat se? PROČ? :D to by pak ta jízda nebyla taková sranda Gombi: No budeš to mít také zajímavé až se dá plech :D....on se obrousí a přizpůsobí cestě sám Hynek: Musí :D když nemám top lak :/ at mám alespon vzhledově položenou octu apod :)...mě se to ted takhle líbí, jsem na tuto sezonu spokojen :D....jo mě to baví taky :D....hlavně ve čtvrtek na rovince jsem škrtal ve městě asi 50 metrů k semaforum :D lidi nechápavě stály na obou stranách a koukali co se děje :D přitom já byl uplně v klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Taky je možnost jet po hromadě do Žamberka :)....já rozhodně pojedu s Gombim z Litoměřic přes Prahu z 90%, tak doufám, že po cestě by se přidali další octáváci a mohli by jsme tam přijed jako parta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.