Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Hynek: nedělám si prdel :D...co jsi viděl na stole a co jsem měl v zimě na autě ty bílé, je všechno moje práce...musím říct, že se zlepšuju ale nervy s tím jsou slušný :D....a ještě k tomu, když se to nepovede. Třeba ta oranžová není průsvitná :wallbash: a tak jsem ssi t všechno nakreslil ručně a nakonec z toho vylezlo vlastní styl písma :D :lol:

Jako plotr, že to máte dělané od firmy?....já mám ty zadní většinu udělaný od autosamolepek, nebo tak nějak :D měli slevy ;) jinak si většinu vyřezávám sám :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Joo nový znaky jsou super ! :D Já jsem si je chtěl objednat už dávno na obautodily, ale než jsem se k tomu rozhoupal, tak mají vyprodáno :lol: snad seženu jinde. Každopádně jdi do nich pokud je seženeš :palec: Jinak se znakem na volantu bych si raději moc nehrál kvůli bagu.

Odkaz ke komentáři

Já myslel, že ten ze citiga je větší a do masky by se nevešel :blink: no to neva každopádně našel jsem ten co tam pasuje a už jsem objednal

http://www.cc-autodi...=5J0853621A+AUL

Měl by to být on.. :palec:

A ohledně toho znaku na volat, pokud to chceš přelepovat jen samolepkou, tak doporučuju nechat si tu samolepku zalít do pryskyřice, pak to bude vypadat určitě dobře :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak nějaké novinky u mě zatím nejsou. Ve čtvrtek přijedu domu a budu dělat na autě, samolepky a maska se udělají a menší videjko pořídím ;) tak snad bude se na co těšit, můžete si říct co by jste rádi abych natočil :D...určo to bude retardér a menší jízda,kde by mohla být vidět menší úprava na zvýšení výkonu + snad příjde i nějakej ten smog :D :)

DaviD79: Ahoj, mockrát děkuji za pochvalu a ano neustále jsem student, takže musím ve volnu získávat peníze z práce co pro někoho udělám a nebo z úprav které pro někoho provedu.

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem slíbil nafotil jsem nějaké "obrázky" :D....Při návštěvě za Gombim jsme nalepili samolepky, které jsem vyrobil a potáhli masku černou lesklou folií + oranžový proužek. Myslím si, že výsledek se nám povedl a nápad my zase vyšel ;).....+ Gombi mi zkrátil řadící páku o takový dobrý 3cm :D a nasadili jsme novou manžetu, kterou měl u sebe za pakatel :)

post-19884-0-80263000-1368354372_thumb.jpgpost-19884-0-99553200-1368354438_thumb.jpgpost-19884-0-39875200-1368354491_thumb.jpgpost-19884-0-35418600-1368354546_thumb.jpgpost-19884-0-15216300-1368354618_thumb.jpgpost-19884-0-81438900-1368354678_thumb.jpgpost-19884-0-53535400-1368354741_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...