Hynek Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 No to si děláš p....l, že to vyřezáváš ručně :o , to je úlet chlape!!! :lool: Po zkušenostech s plotry bych na tohle fakt nervy neměl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Joo plotr je super věc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Hynek: nedělám si prdel :D...co jsi viděl na stole a co jsem měl v zimě na autě ty bílé, je všechno moje práce...musím říct, že se zlepšuju ale nervy s tím jsou slušný :D....a ještě k tomu, když se to nepovede. Třeba ta oranžová není průsvitná a tak jsem ssi t všechno nakreslil ručně a nakonec z toho vylezlo vlastní styl písma :D Jako plotr, že to máte dělané od firmy?....já mám ty zadní většinu udělaný od autosamolepek, nebo tak nějak :D měli slevy ;) jinak si většinu vyřezávám sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Plotr je automatická vyřezávačka na folii (snad to říkám správně).. Má to kamarád, přes počítač tam naboucháš co chceš a jaký rozměry, dáš do toho folii a už jen sleduješ :) Ale jestli sis to všechno dělal sám tak teda klobouk dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Většinu jsem dělal sám...je to děsná mrd**ka ale mám z toho radost :) Ti co mají facebook bych poprosil, zda by pro mě hlasovali v soutěži ....děkuji https://apps.facebook.com/autoboxy-fotosoutez/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Díky moc kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Tak a další novinky jsou na světě :D....chystám se na zakoupení nových znaků jak přední, tak zadní a k tomu ještě zakoupím čepičky ventilků ve vzoru Iron Cross.....a přemýšlím i zaslepit znak na volantu a dát tam Iron Cross kříž.....co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Joo nový znaky jsou super ! :D Já jsem si je chtěl objednat už dávno na obautodily, ale než jsem se k tomu rozhoupal, tak mají vyprodáno snad seženu jinde. Každopádně jdi do nich pokud je seženeš Jinak se znakem na volantu bych si raději moc nehrál kvůli bagu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Jo také jsem to zjistil, že jsou najednou všechny vyprodané. Tak jsem zvolil nové znaky z citiga - zadní a je vyřešeno :D....s tím znakem by to bylo ok. Nevynadal bych ten předím jen ho přelepil tímto :) ale nevím zda to udělat aby to nevypadalo blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Já myslel, že ten ze citiga je větší a do masky by se nevešel no to neva každopádně našel jsem ten co tam pasuje a už jsem objednal http://www.cc-autodi...=5J0853621A+AUL Měl by to být on.. A ohledně toho znaku na volat, pokud to chceš přelepovat jen samolepkou, tak doporučuju nechat si tu samolepku zalít do pryskyřice, pak to bude vypadat určitě dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 To je on. Znak z roomstra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 zdravím tě chlape, tak jsem zmrknul celou tu tvoji cestu od začátku až do současnosti a jestli to tak je, že jsi byl student nebo ještě jsi tak klobouk dolů.Auto jsi si vymazlil a to se cení.Radost se dívat. Gratuluji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Tak nějaké novinky u mě zatím nejsou. Ve čtvrtek přijedu domu a budu dělat na autě, samolepky a maska se udělají a menší videjko pořídím ;) tak snad bude se na co těšit, můžete si říct co by jste rádi abych natočil :D...určo to bude retardér a menší jízda,kde by mohla být vidět menší úprava na zvýšení výkonu + snad příjde i nějakej ten smog :D :) DaviD79: Ahoj, mockrát děkuji za pochvalu a ano neustále jsem student, takže musím ve volnu získávat peníze z práce co pro někoho udělám a nebo z úprav které pro někoho provedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Takže dnes púravený drnčící plech pod motorem...zítra už se jdou lepit samolepky a hrát si s folii po autě...pak dodám fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Tak jak jsem slíbil nafotil jsem nějaké "obrázky" :D....Při návštěvě za Gombim jsme nalepili samolepky, které jsem vyrobil a potáhli masku černou lesklou folií + oranžový proužek. Myslím si, že výsledek se nám povedl a nápad my zase vyšel ;).....+ Gombi mi zkrátil řadící páku o takový dobrý 3cm :D a nasadili jsme novou manžetu, kterou měl u sebe za pakatel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 jo je to pecka povedlo se nám to :) díky za návštěvu ;) ted už jenom spolupracovat a vypomáhat si a bude to super kombinace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 To rozhodně povedlo a určitě spolupracovat budeme a nejen na octávkách ale i na jiných autech a třeba i na MKII až budeme mít oba ;) Jinak dnes při cestě do ČB proběhlo menší výročí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 To si delas prdel s tim prouzkem ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Já chci proužek červenej :D viděl jsem to na černý oktě zelenej proužek a měla i zelený proužky na kolech a bylo to dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Spooky: Proč bych si tím měl dělat prdel?...je to náhodou pěkné, mě se to tam líbí :) Ketys: stačí mít folii a jde všechno, pak to člověk může strhnout, když se mi to nebude líbit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) Hans,protoze ho mam vplanu taky,jen jsem to nejak jeste nestihl... :D Proto se Mara tak desne tlemi... Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Jo aha, já jí mám v plánu od té doby co se lakovala oranžová a neměl jsem se k tomu a tak jsem to tam udělal jen z folie :)....teda celá maska je jen folie :)...a jakou barvu tam chceš dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Já jsem na to poprvý narazil tady a hned jsem si řekl, že to musím mít taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Tu samou fotku jsem viděl taky a je to bomba :D jenže to teď vypadá blbě, když to chce každej tak asi nic nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Jo, já tu fotku ukazoval Spookymu, když jsem mu ukazoval, na co chci změnit tu svoji chromovou masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Budu muset vymyslet něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Tak tuhle fotku vidím prvně :( ani jsem nevěděl, že to nekde bylo a myslel jsem si, že jsem na něco zase přišel sám a ono prd :D...vypadá to pěkně, to je pravda a mě se to tam hrozně líbí :)...vždy se dá něco vymyslet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.