Dzordzino Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 No tak to jsem zvedavej co z toho vznikne - za me mas podporu i na CW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Díky chlape :-) jediné dilema mám jak dal s barvou. Jasnačka je modrá ale nevim zda třeba střechu a zrcátka dát do černej nebo nechat modré. Toto mi jediné vrta palicí. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Ani mě na CW nepozveš pfuj.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 To by jsi musel dojet sem na Sever :) já jsem na FB nikomu na CW zatím neposílal až dneska jsem se to dozvěděl o tom laku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak to preju hodne zdaru s barvou Jsem na to zvedavej.Jinak nezapomen na me stim lizem.Jo a uz jsem ti pripravil ty blikace.Nahodou jsem na ne narazil tak jsem si je dal na viditelnej flicek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Jasnačka, když mi je nedá někdo dříve, tak určo to vezmu od tebe. Lízo jakmile pojedu k tobě na to turbo a to bude někdy po laku ;) tak před lakem jde dolu a tak bych to ho vzal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Super ;) Jeste ze neprijedes nekdy ted mam prace na 3 tydny dopredu.Mozna na 4 ale jsou tam aspon 2 octule :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 V pohodě, to se dohodneme než bych přijel. Byl by to až březen, poněvadž ted jedu celý měsíc aby octa první týden v únoru se mohla odvést :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Jasny se domluvime.No to mas taky co delat vsechno odstrojit a pripravit na lak.A pak to zas vsechno nastrojit a dopasovat.Pasovani bylo u me to nejhorsi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) Právě, teď už budu pomalu odstrojovat aj právě ohledně Hynka a po laku chci tlumit a pomalu skládat vše zpět ale musí to už být hotové v kožence apod :)Asi se vrátím k celomodrému autu, žádné černé střechy :) uvidíme Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Modra je dobra a neuvazoval jsi treba o bile strese?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Bude ta sama barva? Neni to skoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Kamarád mi říkal také bílou střechu s perletí ale já nevím. Mě se moc do toho nechce :/ zase barva navíc v celistvosti auta. Takováhle podobná z 90% jen upravená dle mé libosti. Nechce se mi odstrojovat motor, tak proto ;) a na srazech nikdo z octávek přesně tuhle mojí základní předfaceliftáckou nemá :) a mě se líbí, má prostě něco do sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Podle me by to nevypadalo vubec spatne,ale semozdrejme je to na tobe.Taky jsem nad ni premejslel,ale doma mi to zamitnuli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Jakto, že ti to bylo zamítnuto. Já se doma nijak neradím, jak jsem psal v časopise, tak rodiče a přítule to chápou ale dál mě v tom nepodporují vše je jen na mě a na tom jak si to vymyslím a poradím se s někým komu věřím :) u tebe by to šlo, když by byli i kola bílé. Já kola bílé mít nebudu ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Pro mne je absolutní jednička černá střecha a zrcátka na prakticky každé barvě auta. Hrozně se mi to líbí a kdybych neměl černou, tak bych to na autě chtěl mít! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Takže to vlastně máš.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Jo dá se to tak říct :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Zavy: Já vím jak to myslíš, mě se to také líbí ale nevím zda na mé combikové octě by to bylo dobré ještě když plánuju trochu ten lak pohrotit, když do něj dám takové love :) zda by nebylo lepší to nechat v modré. Ty jsi první pro tu černou, zatím nikdo nehlasoval dále :D Octavius84: trefa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Ja klidne hlasovat budu taky ponevac strechu mam v planu udelat a zrcatka uz v lakovne momentalne jsou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) Já to mám jak Závy, taky se mi líbí černá lesklá střecha (a taky ji černou lesklou mám :D) Já když jsem kupoval octu, tak se mi vůbec třeba nelíbila stříbrná barva, ale když teď vidím občas stříbrnou s klavírovýma doplňkama, tak slintám :-) Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Ač mě se to také líbí, tak za ten lak jde balík a nechci abych byl pak zklamanej nebo se to nelíbilo a tak auto uděláme celomodré a nějaké dodělání černé střechy apod se může dělat dodatečně folií v nejhorším případě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Bohužel se mi čas krátí a tak je na čase začít pomalu auto připravovat a odstrojovat ^_^ Jinač světla jsou trochu oživena a jde se na menší předělávku jakou jsem měl již minulou sezonu ale chci je co nejvíce přiblížit barevnosti světel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 světla normalne vem leštičkou ja beru zel.pastu 3M se zel kotoučem a světla jak nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) Názory? Tak už je to dole, prostě vy propadliny mi nejsou tou folií budu to muset asi vyřešit na tvrdo sprejem Upraveno Leden 9, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Cim se chystas tlumit auto predpokladam na hudbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 jojo přesně tak na hudbu a bude to STP silver :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Paráda, závidím ti tu garáž :)Světla? To vlevo celočervený je hezčí a tlumení bych volil stejné kdybych se do toho pustil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 a nemel by jsi nejaky odkaz kde dobre koupit a neco o tom co tam pisou info atd diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Pokud se ptáš na ten tlumící materiál, tak určitě o tom něco najdeš na http://www.ahifi.cz To je přímo prodejce. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.