Přejít na obsah

Závy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    1 483
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia I

Návštěvy profilu

2 513 zobrazení profilu

Závy's Achievements

1

Popularita

  1. Já to používám taky na california scents :D ale když mám pití tak odklopím loketku a mám pití tam, takže celkem využívám. Ani ho nezavírám, buď pití nebo vůně. :D
  2. Já myslel je spíš sundat nebo dát face lišty, tyhle jsou moc široký :)
  3. Pěknýý Fando :) Ještě ty blinkry a boční lišty by to chtělo pořešit a je to super :)
  4. Jo přesně tohle jsem čekal :) A lak vypadá povedeně :)
  5. Závy

    Black Octavia

    No nejspíš v Žamberku, pokud budu mít kola na kterých přijedu :D
  6. Závy

    Black Octavia

    Golf zatím jen věci co se údržby týče, repase altíku, startéru, výměna převodovky atd.. A nemůžu sehnat žádné kola :( Teď musim koupit novou baterku :) Prachy tečou a vidět to neni :D
  7. Supr, jen ještě ten kousek vepředu dej do černé a tu zadní parabolu nech a bude to super, takhle je tam té černé ještě málo na můj vkus :)
  8. Závy

    Black Octavia

    Dík Tome, jsou takové nenásilné a budí dojem origo kol, které tam patří, takže mě policajti nebudou drbat a tak jsem to chtěl. I tak ty kola mám zapsané takže pohodička :)
  9. Závy

    Black Octavia

    Zdravím, tak tohle je současný stav mojí oktávky, už se na ní nic nezmění. Pracuje se na golfu a tohle je lehce zanedbávané :) I tak je to celkem pěkné auto na těch 17kách.
  10. Závy

    Black Octavia

    No a? Já ho chci jen vyměnit za origo, tak nabízím kdyby někdo chtěl.
  11. Závy

    Black Octavia

    Tak tohle zbylo z té mojí krásky :) Zase jen průměrná sériovka..
  12. Závy

    Black Octavia

    Zadní štelovací misky pod pružiny http://auto.bazos.cz/inzerat/61984858/Zadni-stelovaci-misky-z-Octavie-2-pouzivane-na-Octavii-1.php Vzpěra kufru http://auto.bazos.cz/inzerat/61984998/Vzpery-karoserie-Octavia-I-RS-Vzpery-kufru.php Vím, že tím asi trošku porušuji pravidla, že to dávám sem, ale snad to přehlédnete, dík ;)
  13. Prodám černé přední blinkry z mé oktávky, jsou použité a mají již něco za sebou. Dnes je ale v jiném stavu již neseženete protože už se nevyrábí a pokud jim dáte menší péči tak zas budou zas jak nové. Na fotce nejsou poškrábané, jen špinavé. Pište mi jen zprávy, tady bych si toho nevšiml, díky 😉 Cena 500,- Kč
  14. Závy

    Black Octavia

    Kdyby někdo chtěl, tak vyměním můj rámeček z přední masky za originál v chromu. Z mého rámečku je poctivě oloupaný chrom a byl nalakovaný, lak však potřebuje nový takže kdo chce dávat černý rámeček tak si tím ušetří tu nejhorší práci s loupáním chromu a stačí jen přebrousit a lakovat. Výměna kus za kus bez doplatků. Foto ilustrační z dob dřívějších je z něj zbroušená jen barva ;) Dál se mi tu válí i jiné věci, nechci to tu zasírat tak to hodím na bazar ;)
×
×
  • Vytvořit...