Dzordzino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Diky zavy http://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-isilver.html predpokladam ze to bude tento o kterem se vy bavite kdyz uz bych volil taky tento doporucujete treba u me chci delat strop doporucujete udelat strop jako na kastly nebo by jste udelaly i strop zevnitr jako takovy \? treba podlahu bych delal jen podlahu a na to koberec . dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jojo je to přesně on, jinak normálně to dej u stropu jen na kasly, nikam jinám stačí napsat, kdyby něco, také se tím tedka zabývám, chci mít už komplexně postavené auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 ja budu delat postupne hudbu mam jen nakoupenou ale budu davat rs strop tak to hned udelam a koberec pujde taky novy tak pak i podlaha a nakonec vsechny dvere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jo rozumím, já už mám nakoupeno ale chtěl jsem změnu a nakonec toto nechám, je to sestava dobrá na db ale to nejezdím a stejně tedka když budou raritní dveře, takže bude hudba bohatší o další 2 repráky v autě a 4 vejškáče a to mě už bude stačit, bude hrát každej kout auta :D. Chystám se tlumit po laku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 ja si to delam pro radost necekam ze nekdy neco vyhraju ale co by se me jednou libilo pohar za neco od coclubu jen jeden nic vic klidne nejakej pidi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No Já jak budu tlumit tak se do toho dávám pořádně, nezastavím se jen na STP Silver, pokuď mužu poradit volil bych krásného nástupce STP silveru :) Jinak ještě pro lepší požitek bych volil polep Gladenem. A pokuď možno a jste trocha finančně na tom lépe, volil bych za přední reproduktor čtvereček STP crystal 1 stojí asi 700 korun, nemusíte to tam dávat, ale říkám vám, nebo teda aspoň těm co mají sluch ten rozdíl tam je, STP Silver vám to odrazí, ale odrazí to uplně mumi, kdež to ten čtvereček to odráží z5 rovně a je z jiného materiálu než STP Silver.... Každopádně, dnes se netlumí auta jen kvuli EMA nebo DBdragu, dnes se to provádí i kvuli komfortu, víte co to je když tlumeně slyšíte kapky když prší? Nebo když jedete a neslyšíte nic z venku? Toto je taky učel tlumení a tlumit střechu? tak tam bych volil STP a na to Gladen, přecejen odtrhá se ta vata či co to je a jen STPčko bych tam nedával :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak já to také dělám pro radost, baví mě to už od mala a je to můj koníček. Baví mě upravování vozů, rád koukám na dělané auta jak ze zahraničí, tak z česka, které za to stojí. Už je to hold moje nemoc a můj život a bez toho asi nemohu žít :) jednou jsem k tomu načichnul a nikdy se toho nepustím :) a ted už to chci vše mít top ale jen pro sebe, chci si to užívat to auto jako víkendovku a opravdu je to naposledy co se předělává a bůh ví co s ní bude po sezoně 2014 :)Já mám doma pohárek z mého prvního srazu za octavia I top 5 a cením si ho ze všech nejvíce :) ale já jich mám pár. A každý by měl stavet auto páč ho to baví a naplnuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 (upraveno) Tak, mám tu zase nějaké novinky. Dostal jsem typ jak udělat zadní světla, čím je odmastit apod aby vše fungovalo, tak uvidíme zda se do toho pustím a jinak přípravy na lak začínají. Dnes již sundané tapece a uschované na čtvrtek na prodej , komplet hudba z auta venku a začínáme opravovat chyby při práci s hadí kůží a máme tu další maličkosti na potahování ^_^ Upraveno Leden 13, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Koukám, že tu jednu celkem monokonverzaci i tak sem dám madla dveří, již jen zaříznout a je to :) a musím říct, že je to perfektní a děsně se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 To nejlepší "madlo" na tebe furt čeká? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Ano pane bohužel si ho nechávám nakonec, už tohle byl porod a tak madlo řidiče bude zatraceně těžké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Madla jsou paráda :) A když ti zbyde tak by to vypadalo dobře i na tom noťasu vedle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Aji sloupky ve vnitř budeš dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Díky kluci, ne notas ne ale mobil chci udělat zadní kryt S3 aby to ladilo s autem :D Nene na sloupky je připravený zase kus jiné látky(kůže) Toto chci jen na doplňky v autě :) to mě čeká během února co bude auto v lakovně, když bude čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 vypadá to zajímavě, jsem hodně zvědavý na celkový výsledek jak to bude vypadat vše dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Tak už je hotové i madlo řidiče, nějaké ty chybičky malinké tam jsou ale bohužel tomu se jako amatér nevyhnu. Jinak pěkná to jeba*ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 palec hore kamo ta námaha stála za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Já myslím, že jsi to zvládnul (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Díky kluci :) jako je to děsná práce a já bych to nejradši trochu předělal ale je to na dlouho. Hlavně že se to v tom autě bude líbit, já jsem spokojený a tak uvidíme až bude auto hotové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) Tak dneska menší pokec s Hynkem v Praze ..mimochodem má krásného passata a přivezení si nových věciček na ten můj snad zatím škopek. Bude to peklo skládat celé auto z5 a hlavně hudbu v krabici mnoho krásných věciček na duc duc Mimochodem octa už je bez hudby, kusu kufru a totálka výplně dveří. Hudba už u mě hraje jen na telefonu Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Luxus Honzíku kdy se mám stavit na kukačku a kávičku v Liťáku ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Hele počítej tak koncem února, to by mohlo být auto po laku a dveře zapojené a nasazené. Když se povede, tak bude poskládaná hudba ale bez pár drobností potáhnutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Nemusím ho vydět v TOP stavu , rádvídám holky v nedbalkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 A co máš v té krabici, to mě zajímá.. :D Co takhle když bych šel na 150 až 160db.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Chápu Dodo Jinak smogy je tam toto at se neřekne, že vás šidím, tak dám menší ochutnávku toho nejlepšího :) samozdřejmě toho tam je mnohem více aj repráky tam nechybí ;) a jen 2 to nejsou Jinak asi příjde ještě malá změna. Přemýšlím, že sundám hadí kůži a vylakujeme to až to bude v lakovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tak to se přikláním sundat kůži a přelakovat...stojí to víc, ale pokud se to nalakuje dobře, tak to bude líp vypadat. A jakou barvu laku na ten introš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Jedině černá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Jjo, klavírek.... taky mám v plánu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Jojo přesně tak a dnešním dnem se dostávám v mém plánu na lak do skluzu kamarád je po nočním a má vyplej telefon a já nemám klíče od dílny abych mohl sundat nárazník a nemám to jak odvést pak nemám být tak vystresovaný z toho laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.