Morris_3nec Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Takže konečně jsem se dokopal k tomu, abych Vám představil můj vehikl. Narozena 1999 léta páně ve vínové metalíze a pod kapotou ji bil 1.9 TDI 66kW AGR motor. V roce 2002 si užila pohlavní styk s naloženou Tatrou, během rekonvalescence prošla vnějším faceliftem čumáku a dostala novou modernější barvu Cayenne Orange jakou má dodnes. Po něhodě byly trable se špatně/křivě uloženým motorem který byl natlačený na levou stranu a chroupal každým rokem v osré zatáčce homokyneťáky, před dvěmi lety se to dalo pořádně dokupy a teď je na auto 100% spoleh a nedám na něj dopustit. Mnou provedené úpravy: Chip na 81kW výměna podtlakových hadiček za Festa zaslepení celého EGR systému a vyčištění komplet sacího potrubí přední Brembo MAX 280mm kotouče a desky Textar spodek palubní desky nalakován do černa dodělané DO rakso Carbon 3D fólie na kapotě a nárazníků plus interiérové doplňky 17" alu kola s pneu 225/45 vytlumení dveří a kufru LED interiérové žárovky předělání podsvícení na modrou barvu O2 řadičká zkrácená o 40mm pedály VRS audio system v kufru plynové vzpěry kapoty Plánované úpravy: fólie na okna RS přední nárazník a koncovka výfuku stavitelný podvozek Milotec mračítka střecha a mračítka do Carbon fólie tapece a sloupky potáhnout koženkou MAD čalounění sedadel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Vítej tady na fóru, moc pěkná barva a mnoho předělávek. Tak jen tak dál a ať se Ti Octa dobře odmění ve formě spolehlivého společníka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Vítej. Ten karbon k te tmave cervene celkem jde Jen bych asi i masku dal do karbonu, takhle jak je tam ten chrom, tak mi prijde ze ho tam je moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Díky díky, na fóru se pohybuji už nějaký ten pátek, ale až teď jsem se dokopal sem hodit svoje auto :) Jinak ohledně masky, už se pracuje na výplni masky z " pláství" jako má O2 RS spolu s ostatníma mřížkama do RS nárazníku tak snad to bude k světu. Teď ještě do fólie hodit střechu ať je to takové víc sjednocené, ta samotná kapota tam tak nějak "vyčnívá z davu". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.