Guest shademan Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Zdravím všechny, pozoruji zajímavý úkaz. Měl jsem cca půl roku ve své Octavce Nexuse s mapami, vše fungovalo OK. Jednoho dne jsem CD s mapama vyndal a asi 3 dny na to my navigaci ukradli. Pořídil jsem Nexuse znovu, tentokrát bez map a myslel jsem si, že mi tam budou normálně fungovat ty mapy, které fungovaly v tom předchozím, ale ejhle. Navigace mi je načte OK, šipka se mi po mapě pohybuje taky OK, i kompas šlape podle toho jak jedu, jen to má jeden velký nedostatek - vůbec nesedí aktuální poloha. Příklad, jsem v Praze na Smíchově a navigace je v Jílovém u Prahy, jsem v centru v Praze a navigace je v Lipencích, ale dělá, jako že OK, prostě se pohybuje, ale na úplně jiném podkladu. Nevíte někdo proč? Díky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest medved 1 Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Mě to dělalo taky a byla v háji GPS na anteně hlásila to i diagnostika ale ještě bych tu moji pozici nastavil šipkama natvrdo já ji musel taky srovnat po montáži nové anteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.