Přejít na obsah

Při zařazení zpátečky auto chcípne

Guest Palkony

Doporučené příspěvky

Ahoj .... prosím o pomoc .... Mám Octavii 1.9 tdi 66kw r.2000

Auto normálně jezdí , ale jak mile chci zařadit zpátečku tak to hned chcípne!!!!! Když pak nastartuju tak to jede normálně a i zpatečka jde , ale pak se to třeba stane zase ....

Moc díky za pomoc .....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj .... prosím o pomoc .... Mám Octavii 1.9 tdi 66kw r.2000

Auto normálně jezdí , ale jak mile chci zařadit zpátečku tak to hned chcípne!!!!! Když pak nastartuju tak to jede normálně a i zpatečka jde , ale pak se to třeba stane zase ....

Moc díky za pomoc .....

Ahoj , tak problém byl vyřešen ..... snímač světla zpátečky....!

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Ahoj všem,

mám stejný problém na stejném autě s tím, že to někdy funguje a někdy ne, občas se též stane, že když zařadím zpátečku na nenastartovaném autě, mám jen klíček v poloze 2, tak zhasne (vypne se) celá přístrojovka, po vyřazení zpátečky opět naběhne.

Přisuzovat závadu též vadnému snímači zpátečky?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Dnes se mi to stalo znovu, ale když byl motor v chodu.

Dal jsem zpátečku a auto chcíplo. Po nastartování a opětovném zařazení zpátečky už to fungovalo, tak nevím...

Asi stejně zkusím ten snímač zpátečky...

Dnes jsem byl shodou okolností v servisu a nechal jsem si projít registry a nenašli jsme nic...

Možná je to jedna ze záhad, která se jednou za čas objeví a pak zase zmizí... Nevím...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Dnes se mi to stalo znovu, ale když byl motor v chodu.

Dal jsem zpátečku a auto chcíplo. Po nastartování a opětovném zařazení zpátečky už to fungovalo, tak nevím...

Asi stejně zkusím ten snímač zpátečky...

Dnes jsem byl shodou okolností v servisu a nechal jsem si projít registry a nenašli jsme nic...

Možná je to jedna ze záhad, která se jednou za čas objeví a pak zase zmizí... Nevím...

Zdravím všechny, tento problém řešil taky a snímačem není. Snímač zpatecky pouze zapíná světla. Pokud máte tento problém Octavia zaradim zpátečku vypne motor tak první řadě dělá spínací skříňka nejdříve se podívat jakou máte. Černá nebo bílá. Bílá me stala 360kc od febi a rychlá montáž nic co ne zvládnete doma či na parkovišti.Info na tel. 608443018.
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...