mh23 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 dnes jsem od rána v klidu najezdil cca 50 km,po dvouhodinové pauze jsem chtěl znova vyjet,ale nepodařilo se mi to.Po nastartování motor jel cca 3 sekundy v normálu a pak jakoby začal jít na tři válce,otáčky začly kolísat a z výfuku šel kouř.při sešlápnutí plynový pedál skoro nereaguje a motor chcípne.Jestli s tím má někdo zkušenost,budu rád když mi poradí. zkoušel jsem to asi po 2 hodinách a auto nastartuje a do 5 sekund je mrtvé.ještě jednou dík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 immobilizer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Presne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 To nevypadá na immo.To by nedělalo tuhle paseku a rozblikala by se kontrolka imma.Chce to Vag pro začátek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 tenhle projev na immo nevypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest koblihos Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Zdar taky se mi to stalo u moji octavy a byl to ten ventyl co je na sani myslim že je to N239 mužeš vyzkoušet tak že ti někdo otevře klapu a ty nastartuješ pokud to bude ono tak ti to nechcipne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Zamrzla nafta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.