Guest chipmann Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 přesně tak nechte ho vyzrát :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Tak mě nějak přijde že to byl jen vtip..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 gadžovina, kolotočáris 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 je to hrozne s tymi matnymi mracitkami jak dedo mraz :) :D ale akl ste tu pisali viaceri niekedy bohuzial chybaju financie a nie kazdy ma na to aky vylozil na stol 1000€ a kupil podvozok disky dal nalakovat neake casti sam viek kym som sa do toho pustil sam tak som obehol kopu ludi co mi poradia a nikto nic to su ale Slovaci preto hladam rady a inspiracie tu v CZ a mozno aj autor tak to auto kupil mozno ze len chce kupit a nasiel toto forum a caka neake rady navody atd. za mna otras ale skus si popozerat vlakna ostatnych clenov co tu maju octavky vymazlene ako klenoty a myslim ze sam prides na vela veci co mozes zmenit a k tomu tahokovu ... :D no radsej seriovu masku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Pokud na to nemám peníze, tak raději nebudu dělat nic a auto nechám v původním stavu než vykouzlit takovou brutalitu. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.