Přejít na obsah

GeorgůW žlutý expReS


Doporučené příspěvky

Honzo, bylo to v rámci asistenční služby, co mi auto odtáhla. Ano, rval jsem si za to vlasy, ale byla to první nehoda a byl jsem ze všeho vyjevenej a nevěděl jsem pořádně, co dělat. Příště budu chytřejší, na druhou stranu doufám, že žádné příště nebude.

 

Přidávám pár fotek z rodného města. Auto jsem dnes přezul a pořádně nablýskal :) takže první fotky, jak vypadá po opravě:

 

s7000446.jpg

s7000443.jpg

s7000437.jpg

s7000435.jpg

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

nn, až do konce května/půlky června jsem v ČR. Musím dodělat školu :wallbash: holt když někteří vyučující nejsou objektivní a řeší si osobní komplex a závist, musím opakovat některé předměty :rolleyes:

a v červnu bych rád ke státnicím a uzavřít tím jednu kapitolu B)

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

Myslím, že v průběhu dubna nebo května bude v MB i Aleš Vaněk, tak můžeme dát spicha ve třech, dalo by se říct po několika letech, jako tehdy u zákaznického :D Našel jsem i fotku (červenec 09):

 

22670112293705246563672.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

S tou školou je to naprd, slýchávám to i od jiných, co mají problémy, ale přitom tvrdě dřou..

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

ja chci taky do historicky fotky :D :) .. jinak az na ten naraznik dobra prace podle fotek :) a co se tyce toho narazniku rozdil tam bude urcite i kdyz treba maly .. protoze pochybuji ze mixovali barvu stylem pokus omyl .. vzali proste kod barvy a nastrikali :) a rozdil dela to ze ta barva uz je xleta a muze byt od slunicka vysusovana ..nevic znatelny je to napr na vicku nadrze to se vetsinou vysusuje driv jak karoserie :)

Odkaz ke komentáři

Aleši, vždyť jsi to měl dnes při cestě! :D Ségra říkala, že Tě viděli u KH u Shellky :) A Čáslav znáš dobře, asi poznáš, že to je za rybníkem - skvělé místo a v odpoledních hodinách svítilo sluníčko do zad, takže opravdu ideální podmínky :)

Taky si myslím, že pokud tam jsou rozdíly, tak snad časem díky sluníčku vymizí.

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

V pohodě, se mnou to vypadá taky nadějně, pojedeš Tome přes Čáslav? Že bychom tu dali spicha a s Alešem se můžem sejít ve Světlý, pokud jede odtamtud.

 

Jinak pokud to stihnu, chtěl bych v dohledné době nechat vyměnit všechny brzdy - dle zkušeností a rad to vypadá na kotouče Brembo Max a desky Textar. A zvažuju i blow off ventil Forge Motorsport Twin port.

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

S autem po výměně najeto cca 1000km. S ventilem jsem spokojen, pěkně si to odfukuje, hlavně při jízdě. Žádné pískání a stačí pustit rádio na normální hlasitost a není slyšet nic. Poslední dobou ale jezdím s vypnutým rádiem a spotřeba šla trochu nahoru :D je to návykový.

Z brzd jsem zatím trochu na rozpacích, brzdí to dobře, ale předek při brzdění trochu vibruje, jsou ty kotouče zvlněný? Nebo si to ještě musí sednout? Snažil jsem se na ně být opatrnej, tak nevím.

Koberec mě taky trochu zklamal - je origo, díry byly v koberci předvrtané, ale když sešlápnu spojku až dolů, tak se jakoby dostane trochu pod ten kobereček a při vracení se ten kobereček musí trochu ohnout, dělá to taky někomu?

Kapota je na vzpěrách, ale oddělal jsem na tom dva nástavce, ty šrouby na kapotě ne a ne povolit.

 

No aspoň jedno foto ze srazu v Želivě, kde si Octavka odvezla dva poháry za sprint (2. místo) a nejhezčí Octavii srazu (se štěstím 1.místo).

 

10651480842937976312952.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...