Přejít na obsah

Meverick

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Meverick's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, no pokud pojedu tak přez Čáslav, ale procento, že pojedu se snižuje protože od teď do 10.6 mám 3 zkoušky, a absolutorium.Takže pokud se něco po....., tak bohužel nepojedu.
  2. Děkuji :). Přesně jak řiká Konny do "žebráků" se dával starej vnitřek, ale už není celej šedivej,plasty v kufru, kolem klik, kolem rádia a budíků jsou černé. Příde mi to že tam nacpali co jim zbylo ve skladu :) Jinak tady přihodím ještě jednu fotečku. Nejedná se sice o moje auto, ale je to má práce na přání kámoše. Ještě to není kompletní ale už se to rýsuje.Tento víkend jsme udělali masku,kapotu,sloupky, a stříknuly jsme kola do černý matný.Čeká nás ještě střecha, a prahy.
  3. Tak jsem dal na Vaše rady a potom co jsem předělal tu pravou stranu, jsem nalepil i vnitřní sloupky.
  4. Ahoj tak držim palce ať se brzo uzdravíš a vše je v pohodě.
  5. George www; Spirus: Čus kluci, jak to vidíte se srazem Škoda Želiv ? Já už si pomalu zařizuji volno :)
  6. Dík. JJ hned jak seženu matroš tak to dolepím :). Jinak mě čeká ještě znovu ta pravá strana, jak jsem zkoušel ty dva způsoby tak u toho prvního zbyde málo materiálu na nalepení v záhybu a taky sem to říznul křivě :(. Ten druhej způsob lepení jednotlivě je mnohem lepší :).
  7. Myslíš aby neprosvítala škvírou bílá barva? No zkusit to můžu, ale nejdřiv musím sehnat folii už mi došla :(.
  8. Ahoj lidi,tak jsem si dnes udělal chvilku čas a vrhnul se na sloupky. Zkusil jsem dva způsoby lepení a dopadlo to tak, že až seženu další material, tak budu pravděpodobně pravou stranu předělávat.Sundal jsem také nápis Clasic, protže působil rušivě na celkovou koncepci auta. Tady je pár fotek : První způsob lepení: Druhý způsob lepení: Celkový pohled:
  9. Zdravím lidi , příjde mi to jako odcela dobrá nabídka. Co takhle uspořádat jeden den sraz v chlumci :D. a rovnou je nechat namontovat. Jinak mám dotaz jaká je cena za montáž? Když počítám usazení výfuku a vybroušení nárazníku?
  10. Kdo mi poradí? šedý interier z předface octavky je stejně šedý jako iterier octavie clasic?
  11. Tak to je úžasná cena. To možná tu poničenou sedačku řidiče nechám celou přečalounit :).Snad budou mit tu latku přecejenom se davala na jedny z prvních octavek :). V nabídce jí maj tak by tam měla být :)
  12. Tak to jsi mě potěšil :). Já myslel že už nefungujou.A můžu se zeptat co ti dělali a kolik si platil ? Děkuji za info :)
  13. Ahoj lidi, měl bych dotaz. Nevíte někdo kde by se dala sehnat stejná látka jako je na sedačkáxh ale v metráži. A nebo popřípadě jestli ji dokáže někdo sehnat a zároveň umí očalounit výplně dveří a stropnici. Já už to dlouho hledám a našel sem jen u Boleslavi firmu na sedačky kde jí maj ale neodepisujou a nezvedaj telefon. http://www.autointerier.cz/catalog.php?str=12 Konkrétně se mi jedná o tu pod názvem Basis, Octavia LX 1999 Mockrát děkuji. Mev
  14. Údajně se má začít dělat v roce 2016 sem slyšel.
  15. Tady ještě přihodim fotky po předělání a zprovoznění mlhovek:
×
×
  • Vytvořit...