Petinka250 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Preju hezky den vsem ;) Tak vcera jsem si pred plavanim vymenila na rezervu a dneska uz zalepeno, ale musim rict chlapi, ze vas obdivuju, ja jsem prezula jedno kolo a mela jsem dost ;) nevim nevim jestli bych dobrovolne prezouvala vsechny ctyri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 čaute bando . Peti , řeknu ti ,že některé slečny/ženy by si ani tu rezervu nevyměnily ) Jinak,jak se vede ? ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- napadlo mě,,nemá někdo z Vás ještě z přestavby na face ,,doma předface blinkry na octu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 čaute bando .Peti , řeknu ti ,že některé slečny/ženy by si ani tu rezervu nevyměnily ) Jinak,jak se vede ? ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- napadlo mě,,nemá někdo z Vás ještě z přestavby na face ,,doma předface blinkry na octu? Zdravím Jero co jinak..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Zdravím Jero co jinak..... čaues jinak , nahouby jak jinak :D) žádná změna:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Dobré ránko taky po noční ?:D dobré :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Zdur bando.Ja uz dneska doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Nazdárek Jak po dnešku ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Jj...po noční. Ještě dneska a budu mít šest dní volno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Tak ja jsem od 14h u hotelu ve Francii a tady je teda pecak jak svina!!!!! V aute se vubec neda sedet jak do nej pece slunko takze sedim na recepci...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Nazdárek :D Jak po dnešku ? :D Celkem pohodicka ,slo to dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Tak podle situace to vypada,že mi asi padne pondělní operace kolinka..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Romane jak to? Ze by to nebylo az v tak hroznem stavu a operace nebyla treba??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Romane jak to? Ze by to nebylo az v tak hroznem stavu a operace nebyla treba??? Nevim asi jo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Tak ja jsem od 14h u hotelu ve Francii a tady je teda pecak jak svina!!!!! V aute se vubec neda sedet jak do nej pece slunko takze sedim na recepci...... Tady je taky dusníčko předchvíli trošku poprchalo ,ted jsem příšel z venku a léto se blíží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Tady uz to leto asi propuklo i kdyz rano byva jeste zima...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 u nas je vetrisko jak cyp a obcas i sprchlo. Kubo,jaky jsi kupoval ten olej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Dobrý večer všem Dnes jsem se byl dívat na Liptovské Maře na dno kde normálně lovíme ryby ,je tam pokles hladiny asi o 7-8metrů. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kubo,jaky jsi kupoval ten olej ? Ten jak vařili? Asi olivovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Dobrý večer všem Dnes jsem se byl dívat na Liptovské Maře na dno kde normálně lovíme ryby ,je tam pokles hladiny asi o 7-8metrů. :D Fotky mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 A takhle to tam vypadá,ty štěrkové lavice jsou normálně asi 4 metry pod vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kubo,jaky jsi kupoval ten olej ? Marosu ktery myslis???? Ten jak vařili? Asi olivovy :D :D :D :D :D A byl slunecnicovy nahodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 A takhle to tam vypadá,ty štěrkové lavice jsou normálně asi 4 metry pod vodou Proc se to vypousti ? Jak dluho to vypousteji a pak napousteji ?? Marosu ktery myslis???? Motorovy ,jak jsi ted kupoval . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 čus vespolek Kube neprovokuj pořád s tím slunkem a teplotou. Nacpi to do trucku a přival s tím tady!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Marosu byl to tenhle Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 a kupoval jsem pres superolej tady na foru za 870Kc 5L. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kubo,jaky jsi kupoval ten olej ? Dej tam fritovací........ :lool: Marosu byl to tenhle Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 a kupoval jsem pres superolej tady na foru za 870Kc 5L. ;) Ja jsem kupoval ten samý....... A nebo zkus tady ten Repsol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Pěkný večer tak už jsem na letních ale něco je špatně... při vyššich ryclostech a hlavně při přidání plynu se mi klepe volant ... Snad to v pondeli da Marek dokupy vsechno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Romane :lool: ;) Rostiku snad to bude v pohode ;) A ja jdu spat. Jsem nejaky unaveny. Takze dobrou noc a hlavne zitra do niceho moc nedlubat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Marosu byl to tenhle Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 a kupoval jsem pres superolej tady na foru za 870Kc 5L. Ja vim zes ho tam bral,jen jsem nevedel jaky. Jinak Kastrol neci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Proc se to vypousti ? Jak dluho to vypousteji a pak napousteji ?? Maroši to je úbytek po zimě, pod Marou teče Váh tak že je třeba držet minimální průtok vody a pokud je přítok do přehrady menší než je ten minimálni průtok Váhu tak dojde ke snižení hladiny přehrady.Ale na horách je ještě hromada sněhu tak že to určitě doteče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.