Janek250 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 . : N Á S T Ě N K A : . 0 Quote Link to comment
maros Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Toz vitaj a nalej,ale nealko,jelikoz jedu do rachoty :) 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Toš super nápad tahle extra hospoda. Takže kdy se ženíš? 0 Quote Link to comment
blondakxxx Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Máte tady volné jedno místo ?? :) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Zdravím "krajany" :) 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Zdravíčko všem! V naší nové hospůdce se mi bude líbit :) Janku opravdu se ti povedl tento nápad, něco takového mi tady přesně chybělo 0 Quote Link to comment
Gespenst Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Hoj vemete mě mezi sebe i když nejsem z havířova, ale od Ostravy? 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Hoj vemete mě mezi sebe i když nejsem z havířova, ale od Ostravy? Já taky nejsem z Havířova, ale jen od Ostravy a zatím mně nevyhodili :) 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ahoj...tak bych vzal místo v této hospůdce,bo v klasické mě nepotkáte :) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ahoj...tak bych vzal místo v této hospůdce,bo v klasické mě nepotkáte :) Nechodíš do hospody? 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Kdysi jsem chodíval,ale dnes už ne..ani doma už si vínko nenalejeme...nějak mi ten alkohol a smrad z cigaret začal vadit...jsem divný :) Ale biliárek,šipečky a podobné kratochvíle neodmítnu. 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Tak taky nechodím do hospy nějak často, to je pravda, vadí mi ten smrad z cigaret, ale občas je dobré zajít na "jedno". 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 To tady bude brzo samá ALPA z Havířova a okolí :) aspoň bude na co koukat :D 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Co to je ALPA? :) 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Hmm..taky netuším :) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Že by ALkoholická PArta ? :) 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Lancelot, přesně tak :) :D 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Chlapi...nemá někdo z havířova OII stříbrné kombi ereso ? Koukám na ni teď z okna,stojí za Lučinou a vypadá dost dobře,opečovávaně... :) 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ehm tak to nevím, já tady po Havířově potkávám pouze OII RS (modrá metla) bohužel takovou jakou říkaš jsem zde ještě nevíděl =) Ale pokud máte někdo OII RS prosím ozvěte se, mam zájem se svézt :) 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Jeden ateisticky abstinent s silenymi napady se hlasi o misto :) 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Já jako vůbec netuším jakou to mělo RZ nebo tak,ale vypadala dobře...bohužel baterka ve foťáku byla vybitá,takže špiónské foto jen z mobilu... 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ti co mají RSo, těm prostě tiše "hlasitě" závidím :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 vazeni nevim proc zakladat dalsi hospodu staci HOSPODA celorepublikova a jeste brnenska knajpa, cili toto patri do REGIONU ve strazech, jako je chat ustecka apod... ! 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Vitto : Ja ti nevim pane, ale jak rikas existuje klasicka hospoda, kde vetsina lidi pochazi z regionu Cech, brnenska knajpa kde si taky resi Moravaci sve zalezitosti, a vzdycky jako treti kraj existovalo Slezsko kde byli jsou a budou lide take trosku odlisni s jinymi nazory a zajmy. Beru ze je asi zavadejici nazev " havirovska " coz by po pravem pote patrilo do stejne sekce jak ty zminuujes usti atd....ale podstat tohodle vlakna je sdruzit lidi ze severni moravy, kterych je tady jako maku .)zkus o tom popremyslet pane :) Toz servus i dejme še po kropelce .) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 vazeni nevim proc zakladat dalsi hospodu staci HOSPODA celorepublikova a jeste brnenska knajpa, cili toto patri do REGIONU ve strazech, jako je chat ustecka apod... ! Jsou tři země české, a tedy by měli být i tři hospody :) 0 Quote Link to comment
RiderPaul Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Musím jen než souhlasit s Ostatními členy této hospody! Pokud bude toto téma smazáno budu rozhořčen =/ Já si to nedokáži představit z Brňákama :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 nevim kde ste prisli na to ze HOSPODA je ceska??? To ze je knajpa bylo predtim nez padla specialni sekce na zamecek, na knajpu taky dojde... tohle tema proste patri do regionu, kde maji i prazaci svoje tema ai dalsi tak proc mi havirov ve velke hospode?? uprimne nemam rozdelovani veci rad protoze pak se bavi jen ti co bydli kolem sebe a jsou hned krouzky, obecna hodpoda je ta velkymi pismeny, v kanjpe si resej kluci svy veci a ostatni prave v regionech... zbytecne si to tady plnime stejnejma tematama 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Hlasuju pro zachování naší "Slezké Hospody" ... Jinak nechápu tu logiku,proč je Hospoda celorepubliková a JEŠTĚ brněnská...nic proti Brňákům :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 ti rikam ze je to kvuli tomu ze nebyla sekce zamecek, taky to tam pekne presunu 0 Quote Link to comment
Recommended Posts