RAZTY Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 LIŠKA, ZAJÍC A MEDVĚD SE BAVÍ KDO MÁ JAKOU PRÁCI LIŠKA.....DĚLALA JSEM VE SLEPIČÁRNĚ NOČNÍ, RÁNO SPOČÍTALI SLEPICE A VYHODILI MĚ. ZAJÍC....DĚLAL JSEM V ZAHRÁDKÁCH HLÍDAČE, RÁNO SPOČÍTALI MRKEV A VYHODILI MĚ. MEDVĚD....DĚLÁM V CIHELNĚ A JEŠTĚ MĚ NEVYHODILI. LIŠKA SE ZAJÍCEM SE DIVÍ...JAK TO ŽE TĚ JEŠTĚ NEVYHODILI ??? MEDVĚD.....CIHLY NEŽERU A UKRAJINCE NIKDO NEPOČÍTÁ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Tři koktající dědci se vsadí o pivo kdo si v trafice dokáže objednat cigarety a nezakoktá u toho. Přijde tam první a říká:"je je je jedny s s s sparty... "tak nic, jde tam druhej a říká "je je je jedny pe pe pe petry,..." taky nic,přijde tam třetí kterej už to má vymyšlený a říká: "L M..." .. prodavač se ho ptá: "modrý nebo červený??"a děda: "ty ty ty hajzle!!" Tak ten nemá chybu :D ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 uz se nese :D Děkuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Klasifikace vodky v stylem IT 0.1L - demo 0.25L- trial version 0.5L - personal edition 0.7L - professional edition 1.0L - network edition 1.75L - enterprise 3L - for small business 5L - corporate edition flaška doma vypálé - home edition pohárek na rozloučení - Service pack ranní vzprošťovák - Recovery tool pivo - patch coca-cola, fanta, 7-up - trojan viruses 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí do pšeničního lánu, ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku, až zastaví. Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu, několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pár miliónů. Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo. Proč jste vykolejil? Na kolejích stál cikán. Ohrozil jste tolik životů, materiální škody... Člověče to jste ho nemohl raději srazit ? Já chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 uz se nese :D Dobrý... já jim tady všem promlouvám do duše ať se kšefty trochu hybaj a Ty točíš jednoho pivsone 19min??? Jero točila ho s láskou, mělo by být lepší než ze sedmého schodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 LIŠKA, ZAJÍC A MEDVĚD SE BAVÍ KDO MÁ JAKOU PRÁCILIŠKA.....DĚLALA JSEM VE SLEPIČÁRNĚ NOČNÍ, RÁNO SPOČÍTALI SLEPICE A VYHODILI MĚ. ZAJÍC....DĚLAL JSEM V ZAHRÁDKÁCH HLÍDAČE, RÁNO SPOČÍTALI MRKEV A VYHODILI MĚ. MEDVĚD....DĚLÁM V CIHELNĚ A JEŠTĚ MĚ NEVYHODILI. LIŠKA SE ZAJÍCEM SE DIVÍ...JAK TO ŽE TĚ JEŠTĚ NEVYHODILI ??? MEDVĚD.....CIHLY NEŽERU A UKRAJINCE NIKDO NEPOČÍTÁ. ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 "Přejete si levnou anestezii nebo drahou?" "No, spíš teda tu > levnou." Doktor si sedne k jeho hlavě a začne zpívat: "Hajej, můj andílku, hajej a spi..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Klasifikace vína: 1)Dá se 2)Dá se svařit 3)Nedá se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Janek: tak to já jsem skromný spotřebitel, moc jsem toho zatím nevypila :-) no tak u maxe to můžeš napravit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Dobrý... já jim tady všem promlouvám do duše ať se kšefty trochu hybaj a Ty točíš jednoho pivsone 19min??? Jero točila ho s láskou, mělo by být lepší než ze sedmého schodu :D to jo ale kdyz se u kazdyho vtipu smeju 5min to se hned nasbira ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Stojí takhle na Eiffelovce Francouz, Američan, Čech a cigán. Najednou amík začne z ochozu vyhazovat štosy bankovek a říká: "My v Americe toho máme spoustu". Po něm přijde Francouz a začne z ochozu vylívat litry a litry vína a říká: "My ve Francii toho tady máme spoustu." Cigán se s obavou v očích podívá na Čecha a povídá mu: "Teď jen doufám, že tě nenapadne nějaká pi*ovina..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí do pšeničního lánu,ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku, až zastaví. Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu, několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pár miliónů. Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo. Proč jste vykolejil? Na kolejích stál cikán. Ohrozil jste tolik životů, materiální škody... Člověče to jste ho nemohl raději srazit ? Já chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice... ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Jero točila ho s láskou, mělo by být lepší než ze sedmého schodu ;) je vítečný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Franto, co dostaneš k Vánocům? Člověče, asi chlapa. Viděl jsem ho u manželky ve skříni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Dcerka se ptá maminky: "maminko a co je to ten orgasmus?" a máma na to: "Nevím holčičko, zeptej se tatínka!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Stojí takhle na Eiffelovce Francouz, Američan, Čech a cigán.Najednou amík začne z ochozu vyhazovat štosy bankovek a říká: "My v Americe toho máme spoustu". Po něm přijde Francouz a začne z ochozu vylívat litry a litry vína a říká: "My ve Francii toho tady máme spoustu." Cigán se s obavou v očích podívá na Čecha a povídá mu: "Teď jen doufám, že tě nenapadne nějaká pi*ovina..." RADIM TAK KOUKÁM, ŽE V SOBOTU BUDE V MAXIMOVI PĚKNĚ VESELO ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Na babičku přijdou choutky a tak říká dědovi, aby si udělal dobře. Tak děda zajde k ledničce, otevře ji, vezme pivo a vypije ho. Babičce to nedá, a tak mu znovu říká, aby si udělal dobře. Děda zase jde k ledničce a zase vypije pivo. Babička už to nevydrží, svlékne se, klekne na všechny čtyři a řekne: Dědo, udělej si dobře. Dědek jí sedne na hřbet, plácne ji přes zadek a volá: "K ledničce!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Pět chlapíků s basebalovýma pálkama obstoupí cikána a podávaj mu kostku od Člověče nezlob se a přikážou: "Házej! Když hodíš jedničku, dvojku, trojku, čtyřku nebo pětku, tak tě utlučeme. "A co když hodím šestku?" Tak můžeš házet znova..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Stary morsky vlk si v bordeli objedna na izbu 3 kurvy a hned ich ukoluje: "Ty vylez na skrinu a z krhly budes liat vodu, akoze strasne prsi.... Ty si zober ventilator, otacaj s nim, akoze strasne fuka.... A ty hrmoc s tym plechom, akoze strasne hrmi ..." Kurvy makaju, ze dazd, vetrisko, burka..... Stary morsky vlk lezi na posteli a fajci.... Po polhodine to jednu prestane bavit: "A sulozit nebudeme?" "Vam docista jebe?! V tomto pocasi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Stary morsky vlk si v bordeli objedna na izbu 3 kurvy a hned ichukoluje: "Ty vylez na skrinu a z krhly budes liat vodu, akoze strasne prsi.... Ty si zober ventilator, otacaj s nim, akoze strasne fuka.... A ty hrmoc s tym plechom, akoze strasne hrmi ..." Kurvy makaju, ze dazd, vetrisko, burka..... Stary morsky vlk lezi na posteli a fajci.... Po polhodine to jednu prestane bavit: "A sulozit nebudeme?" "Vam docista jebe?! V tomto pocasi? kde na to chcodis ...se tu valim smichy ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Dobrý večer panáčkové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 V Perlovce se přitočí sexualní pracovnice k chlápkovi a řekne za dva táci ti udělám co budeš chtít a on na to tak se seber a jdeme betonovat podlahy. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 DOPRAVNÍ LETADLO ZAČNE ZTRÁCET VÝŠKU. PILOT ZAČNE HLÁSIT....UŽ JSME SE ZBAVILI NADBYTEČNÉHO NÁKLADU,ZAVAZADEL, DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ, ALE STÁLE KLESÁME. V ZÁJMU ZÁCHRANY VĚTŠINY CESTUJÍCÍCH SE BUDOU MUSET NĚKTEŘÍ Z VÁS OBĚTOVAT. DÁLE HLÁSÍ......NEBUDEME NIKOHO DISKRIMINOVAT CO SE TÝČE NÁBOŽENSTVÍ, BARVY PLETI, SEXUÁLNÍ ORIENTACE, ATD..... VEMEME TO SPRAVEDLIVĚ PODLE ABECEDY.....TAK PRVNÍ SKÁČOU ARABOVÉ PAK BUZERANTI, CIKÁNI A NACHYSTAJÍ SE ČERNOŠI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 kde na to chcodis ...se tu valim smichy ;) :D to víš, pracovní maily ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Razty bude třeba těch letadel přiobjednat. ;) :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 to víš, pracovní maily ! ;) Tak se pracuje? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Jak to tak sleduju tak to bude v sobotu pěkně veselo. Už to vidím v živých barvách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 DOPRAVNÍ LETADLO ZAČNE ZTRÁCET VÝŠKU.PILOT ZAČNE HLÁSIT....UŽ JSME SE ZBAVILI NADBYTEČNÉHO NÁKLADU,ZAVAZADEL, DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ, ALE STÁLE KLESÁME. V ZÁJMU ZÁCHRANY VĚTŠINY CESTUJÍCÍCH SE BUDOU MUSET NĚKTEŘÍ Z VÁS OBĚTOVAT. DÁLE HLÁSÍ......NEBUDEME NIKOHO DISKRIMINOVAT CO SE TÝČE NÁBOŽENSTVÍ, BARVY PLETI, SEXUÁLNÍ ORIENTACE, ATD..... VEMEME TO SPRAVEDLIVĚ PODLE ABECEDY.....TAK PRVNÍ SKÁČOU ARABOVÉ PAK BUZERANTI, CIKÁNI A NACHYSTAJÍ SE ČERNOŠI :DDDD ;) neeee.... v tu sobotu to bude zabijárna :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Bylo zjištěno, že ženský mozek má tři buňky: první........na menstruaci druhá......na bolení hlavy třetí........ ta to přepíná sorry holky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.