Jirka Zubek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jsem pro dáme srázek ve Dvoře :D třeba kolem 16 hodiny ?A asi bude na čepu KOFOLA v 0,5 l Dejte si jednu za mě, zatím jsem nepojízdný. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 A my asi nedorazil. Momentálně jsme na Olesne a testujeme moje nové brusle. Rubi je na kole. Teď jsem se okoupal a odpocivam. Takže s náma bohužel nepocitejte :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dejte si jednu za mě, zatím jsem nepojízdný. :( Co se ti stalo ze jsi nepojizny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dobíhá mě historie vozu...odešla spojka a bude se měnit i převodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 A my asi nedorazil. Momentálně jsme na Olesne a testujeme moje nové brusle. Rubi je na kole. Teď jsem se okoupal a odpocivam. Takže s náma bohužel nepocitejte :( to jste tam jeli autem ? Je tam hodne lidi ? Dobíhá mě historie vozu...odešla spojka a bude se měnit i převodovka. Co je s prevodovkou ? Kde ti to delaji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Převodovka má toho už dost za ssebou, vzhledem k tomu, kolik to má najeto a dávat novou spojku do staré převodovky se mi nezdálo být být v pořádku...tak mi Marek sehnal zánovní. Teď to snad chvíli vydrží. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Zdravím...... Tak jsem se vrátil z výšlapu na Čantoriji.......paráda,ale sami poláci.... Ještě pár výšlapů a bude ze mně turistický profík.....ještě si musím koupit tyčky abych byl rychlejší. 1.15 hod nahoru z Nýdku a zpět pomaleji 55 min.....s maminou....jinak pěkný výlet ........ Mamina trošku zničená na poslední fotce....... Převodovka má toho už dost za ssebou, vzhledem k tomu, kolik to má najeto a dávat novou spojku do staré převodovky se mi nezdálo být být v pořádku...tak mi Marek sehnal zánovní. Teď to snad chvíli vydrží. ;) Jirko tebe se daří....spojka ,převodovka to bude asi dost drahé?..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) No, trošku se zadařilo...počítám, že bych se měl vlézt do čtvrt kila Taky jsem začal trošku turistikovat, začal jsem sbírat turistické známky a razítka... http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2376&p=428 a tady týdenní trek s kolegou z práce http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2376&p=423 PS: Příspěvek tak v půlce stránky a nick JirkaZ. ;) Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 No pekne ste to zvladli!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Maroši jo autem. Naložil jsem Rubi a kolo,zaparkovali u hráze a šli na to. Ke konci jsem udělal bác a natahnul si trochu šlachu pod kolenem. Po x letech jsem dneska ujel 4km a malém jsem chcípnul. Hold he vidět,že jsem v dezolátním stavu ale nebojím se toho a zítra jdu na ne znovu ;) Jiriku Marek říkal o té prevodovce a taky jak jsi z Havru do FM jel hodinu :P Ta nová převodovka bude super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Kura že jsi nenapsal,šel bych na brusle s Tebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Cosby příště budu chytřejší ;) Jinak lidí tam bylo tak akorát. Ale nechutné vedro. Příště tak ve 20h tam jet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Tak jedem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jiriku Marek říkal o té prevodovce a taky jak jsi z Havru do FM jel hodinu :P Ta nová převodovka bude super ;) Ha ha...hodina to nebyla , jel jsem asi 35 min,ale od Šenova už s výstražnými blinkry,za mnou stometrová kolona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Cosby když se mi nebudeš smát tak jo ;) Jiriku i tak to musela být sranda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Kubo a kde jsi jel ty 4 km ? UZ je to kolem te prehrady udelane ? Jinak jsem doma. Bylo fjane a jsem prezrany :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Ja už jsem byl taky doma a teď ještě zvladnout tu posledni a vooooolno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jj taky doma a to jsme ještě stihli navštívit jednoho ZEDNÍKA :o našeho ROSTÍKA a všechny vás pozdravuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Maros kde jsi se ztratil asi jsi odbočil pod jelenem do prava né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 ne do leva :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jo jo Maro uz je to kolo prehrady cele dokola. Ma to asi 4,5km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak to tam take sjedu az bude lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak to tam take sjedu az bude lip Líp už bylo, teď bude jen hůř :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 no az se ochladi trosku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 No my tam byli kolo 13h a to byl fakt des. Jet tam tak kolo 20h tak by to mohlo byt lepsi ale i tak je porad dost dusno. Ale tak jsme aspon vecer ugrilovali maso a syr a Rubi dneska dostala vlastni raketu na bembinton tak jsem si na zahrade fajne zahrali A uz jdu spat bo rano jdeme na vyslap. Mozna na Lysou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 dobre ranko. Kubo,Rubi te vzala pekne do parady. Miro,to je asi to co mi rikal ten kamos. http://www.stream.cz/video/693186-ministr-pospisil-odesla-zaba-na-prameni a tu neco malo o parkanove :lool: http://www.stream.cz/video/689985-tomio-okamura-i-hlupak-musi-za-zlodejny-pykat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Dobre ráno. Maroši Rubi jak Rubi ale hlavně mě už se mnou došla trpělivost :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Uz ses zadychal i nastupovani do auta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 tak pohodove poledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.