Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Dobré odpoledne všem ;) Hoši na inlainech jsem v životě nestál :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No pekne chlapci,to ja bych uz nedalk na led jo ale na cestu :D Klobouk dolu pred vama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem doma ...4 malé kousky ....... Mirku kluci dají lano a budou tě tahat ...to by byla paráda....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 :D to jo kura taky bych si dal pivko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem doma ...4 malé kousky ....... Mirku kluci dají lano a budou tě tahat ...to by byla paráda....... Tak to už v Havířově proběhlo :o ale oni ho tahali po zemi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 custe kuci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Čus Maro už tam mám větší polovinu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem doma ...4 malé kousky ....... Mirku kluci dají lano a budou tě tahat ...to by byla paráda....... Jen aby nam Mirek nehodil pomocné lano jak pojede s Emanem nahoru. :D To vůbec není špatný nápad udělat hromadný pěšo výlet Jsem pro, mám ted 14 dnu dovcu, ale spíš bych něco menšího ať tam mužem vyjet s kočárkem. Nemáte někdo nějaký tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jen aby nam Mirek nehodil pomocné lano jak pojede s Emanem nahoru. :D Ne ne já to kazit nebudu kdyš pěšo tak pěšo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ono by možná nebylo marné zajít někde na čtyřkolky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jako do nějakého areálu :D ,pokud něco takového je tak jsem pro já už na čtyřkolce trénuji :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Třeba tady? Odtud je kousek na nejvýchodnější bod ČR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak sem dam opozdene jednu fotku, stredecni Ondrejnik 6,45 rano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Pěkný ... a hele Deko, to jezdíš na bajku už z domu, nebo si přivezeš zadek pod kopec a vyšlapeš jen ten kousek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Kdysi jsem jezdil, ale z casoveho hlediska, ze od 8 rano pracuji se svezu autem. Ale kousicek, jedu to pres Celadnou, takze nejakych 35 km padne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jasný...taky o tom kole přemýšlím, protože jak jezdím po těch známkách a razítkách, tak to pěší cestování to neúměrně prodlužuje. Na kole bych to dal mnohem rychleji. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Znamky, pockej az do toho padnes. Tatik jich ma ....... snad vsechny co jsou (okolo 2 tis), dokonce i nejake z USA Muzem zacit topit, aspon nam zima nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jirko jak pokračuje oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) Vím, je jich hodně...zatím jich mám 50, ale budou brzy přibývat další, viz. moje odkazy na minulé straně. B) Je tatík registrován na turistika.cz ? Jirko jak pokračuje oprava? Zítra by mělo být hotovo Upraveno Červenec 9, 2012 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ten se znam primo s majitelem, co ty znamky vyrabi i cela particka hlavnich sberatelu :lool: Proste nekomentuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 A tatík všechna ta místa prošel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Pomalu jo, jako maly az doted. Kdysi jak znamky nebyly...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak co Kube, kam vyrazíš zítra ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) Tak ja si ted dal hodku benbintonu s Rubi na zahrade. Sice to neni jako v hale a pres sit ale zapotil jsem se solidne. Deko ohledne tech zitrejsich brusli ti dam vedet ;) Upraveno Červenec 9, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Zdarec prdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj Jindro ;) Jiriku jeste nevim. Porad mam trochu dodrene stehna z te Lysé tak jeste uvidim jak se budu citit zitra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Kube :D mi se taky smeje slecna od vedle kdyz mam neco zavazaneho, zalepeneho nebo kulham. Pak to rozkecaj a vi to celej obchod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Kube,dej mi taky echo ohledně bruslí,ale dělám do 17 hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Deko tak me se Rubi nastesti nesmeje. Teda aspon ne predemnou :D Hele kluci k tem zitrejsim bruslim: jsem fakt zacatecnik a mam problem tu Olesnou objet v kuse,takze bych vas akorat tak brzdil. Se mnou si zatim moc nezajezdite. Kondicka mi zatim neslouzi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ale aspoň se udržíš ja bych to asi ani neustál :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.