Hoblik Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Jero : Vysokootackovou bestii jo .)do 4000ot se nic nedeje , pak ozije a od 6 do 8 jede jako splasena ?:-)je to ono ? Prijed prijed rad se zase po dlouhe dobe podivam i na jine auto nez je skodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 A budou taky takové kávičky v nabídce ?? :) Ledová káva s kokosem a banánem Ingredience: 6 kapslí kávy Volluto, Livanto nebo Decaffeinato (k přípravě 240 ml/8 fl oz espressa) Rozmačkaná polovina banánu 1 čajová lžička hnědého cukru 2 lžíce kokosového mléka 4 kostky ledu Příprava: Připravte si kávu a poté ji smíchejte s rozmačkaným banánem a hnědým cukrem. Nalijte směs do koktejlového shakeru spolu s kokosovým mlékem a kostkami ledu. Silně protřepejte. Podávejte v koktejlové sklenici. Dozdobte drobnými kousky ananasu a kiwi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 A budou taky takové kávičky v nabídce ?? :) Ledová káva s kokosem a banánam Ingredience: 6 kapslí kávy Volluto, Livanto nebo Decaffeinato (k přípravě 240 ml/8 fl oz espressa) Rozmačkaná polovina banánu 1 čajová lžička hnědého cukru 2 lžíce kokosového mléka 4 kostky ledu Příprava: Připravte si kávu a poté ji smíchejte s rozmačkaným banánem a hnědým cukrem. Nalijte směs do koktejlového shakeru spolu s kokosovým mlékem a kostkami ledu. Silně protřepejte. Podávejte v koktejlové sklenici. Dozdobte drobnými kousky ananasu a kiwi. Labuzniku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Kdo to najde a přijede tak ho samozřejmě nepošlu do pryč a kafičko mu uvařím .A pro Jera :určitě někdo z kluků skoči na nějakou benzinku když dojedeš tak brnkni na nějaké čislo pokud nemáš tak pošlu Sz moje zdar tak to vypada na malý pracovní srazík v garage u Mirka? Tak to taky příjdy na čumendu a pokec :) jestli to najdu ;) samozřejmě že s hrnkem a monterkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 zdar tak to vypada na malý pracovní srazík v garage u Mirka? Tak to taky příjdy na čumendu a pokec :) jestli to najdu :P samozřejmě že s hrnkem a monterkama AHOJ PEŤO ;) PRO TY CO NEVÍ KDE MÁ MIREK GARÁŽ JE PŘEDSRAZ U TESCA V HAVÍŘOVĚ V 15:00 HOD V ÚTERÝ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 AHOJ PEŤO :) PRO TY CO NEVÍ KDE MÁ MIREK GARÁŽ JE PŘEDSRAZ U TESCA V HAVÍŘOVĚ V 15:00 HOD V ÚTERÝ v 15hod jsem u Tesca, ale dorazím služebákem protože bych to jikak nestihl takže tuc tuc bude někdy jindy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 AHOJ PEŤO :) PRO TY CO NEVÍ KDE MÁ MIREK GARÁŽ JE PŘEDSRAZ U TESCA V HAVÍŘOVĚ V 15:00 HOD V ÚTERÝ OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 v 15hod jsem u Tesca, ale dorazím služebákem protože bych to jikak nestihl takže tuc tuc bude někdy jindy! ACH JO :P NO NIC POČKÁME SI NA PŘÍŠTĚ ;) A VEM KOKOS A KIWI JÁ VEMU BANÁNY A SUCHÉ WC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Jero : Vysokootackovou bestii jo .)do 4000ot se nic nedeje , pak ozije a od 6 do 8 jede jako splasena ?:-)je to ono ? Prijed prijed rad se zase po dlouhe dobe podivam i na jine auto nez je skodovka. Jj ,to je presne ono :) ;) Tak zkusim vzit v utery i fotak : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 ja se ridim podle tohohle :-D http://maps.google.cz/maps?f=q&source=...171107713831522 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak kamarádi těším se na úterý, ale teť jdu do hajan protože mám plnou hlavu Huberta jdu dumat kde se dá něco sehnat asi budu muset začít garáží . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Vóóóó co tady jde lidí? ;) Jaká garáge? Nějaká akce nebo co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Dobré dušičkové ráno . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Dobre rano .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Krásné slunečné ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Taky přeju v šem dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Taky přeju v šem dobré ráno :) Copak tak smutně ? : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Copak tak smutně ? : ) Dneska poslední den volna a po 5 dnech znova do práce a navíc uplně jinde, než jsem 3 roky dělal a navíc na směny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Dneska poslední den volna a po 5 dnech znova do práce a navíc uplně jinde, než jsem 3 roky dělal a navíc na směny :) Si zvykneš a pořád lepší než na ÚP !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Si zvykneš a pořád lepší než na ÚP !!! ¨ No to jo, asle já nepřecházím kvůli krizi a propouštění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Taky přeju dobré ráno :)....konečně mám dva dny volna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Dobré poledne co máte dobrého na oběd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 My těstoviny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Vóóóó co tady jde lidí? ;) Jaká garáge? Nějaká akce nebo co? :lool: Nečteš a nevíš! :) Dobré poledne co máte dobrého na oběd? Asi fastfood, nějak nestíhám :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ty brdo tady je to dneska nejake zamrzle :)co delate lidi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ty brdo tady je to dneska nejake zamrzle :)co delate lidi ? Se podívej na teploměr a potom že to tady nemá být zamrzlé !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdar hospodo :) tak jsem dnes trochu nakupoval atˇ mám přes zimu co dělat :lool: blondakxxx: u nás je už -1°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdar hospodo :) tak jsem dnes trochu nakupoval atˇ mám přes zimu co dělat :lool: Hezké talíře !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Bude hure s teplotou :) PetrS : talirky to sou hezke :)si priprav tenky sroubovak, jednou za tyden dva, budes muset procistit ty dirky od marastu z brzdovych desticek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Bude hure s teplotou :lool: PetrS : talirky to sou hezke :)si priprav tenky sroubovak, jednou za tyden dva, budes muset procistit ty dirky od marastu z brzdovych desticek ;) Tak to bude pěkná drbačka ale bude stát za to. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.