Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tome nestraš ho :P já jezdím zimmrmany už tři roky a ještě jsem nečistil.Tak partyjo, kávička ,cukřík,voda ,téé a KOFOLA 4l jsou už v garáži už jen ty hrnky a lžičky.a jdeme na to .A dnes jsem byl na obci a už jsem si zabukoval spz pro Huberta 6T4 0898 a Jarča má 1T5 8898 :) :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 No tez mozna zalezi jake desky jsou k tomu .)me se to vepredu zasira teda enormne ale zase se holky zapoti .) Mirku uz se tesim na Hubertka, snad vyjde i pocasi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ahoj,tak už jsem taky přezul na zimní a vypadá to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdar hospodo :) tak jsem dnes trochu nakupoval atˇ mám přes zimu co dělat :lool: blondakxxx: u nás je už -1°C Peto,ty placky mas jake velikosti a jake desky k tomu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Škoda, že musím v úterý do práce :) , jinač bych se stavil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Škoda, že musím v úterý do práce :) , jinač bych se stavil :lool: Kde nastupujes ? Proc jsi menil zamestnani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdar hospodo :) tak jsem dnes trochu nakupoval atˇ mám přes zimu co dělat ;) blondakxxx: u nás je už -1°C PEŤO TY SI ZASE VYŠŇUPAL JEŽÍŠKA CO :D :lool: ;) :P KOTOUČKY PARÁDNÍ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 PEŤO TY SI ZASE VYŠŇUPAL JEŽÍŠKA CO :D :lool: ;) :P KOTOUČKY PARÁDNÍ :D nevyšnupal musel jsem si nadělit sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Peto,ty placky mas jake velikosti a jake desky k tomu ? kotouče ZimmermanSport 280x22 destičky Zimmerman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zítra má Neználkův Hubert svátek :D Tož to jste si tu garage-party pěkně načasovali :) To by chtělo polít nějakými bublinkami a pořádně zapít a přivítat novej přírustek do rodiny ;) :P PetrS: Pjekné taléře :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kde nastupujes ? Proc jsi menil zamestnani ? Budu pracovat ve stejné firmě, ale jinačí práce. A nevymyslel jsem to já, ale dostal jsem to příkazem, že na tu změnu musím říct ANO :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kaproši zítra poradíš, :lool: ohledně pov.pojistky .Však právě proto je to zítra :) kavičkovej den ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Budu pracovat ve stejné firmě, ale jinačí práce. A nevymyslel jsem to já, ale dostal jsem to příkazem, že na tu změnu musím říct ANO :)Woody pokud to bude lépe placené tak se nebraň :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 už se taky těším až tam ty placky namontím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kaproši zítra poradíš, ;) ohledně pov.pojistky .Však právě proto je to zítra :) kavičkovej den :P Miro, já to asi jutro nestihnu dorazit (takže kdybych nedorazil, tak bychom to mohli pořešit přes SZ). Budu se snažit, ale nic neslibuji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kaproši zítra poradíš, ;) ohledně pov.pojistky .Však právě proto je to zítra :) kavičkovej den :P Nevím u jaké jsi pojišťovny, já jsem u GENERALI a jak jsme přihlašovali faťana, tak šlo převést bonus z mojého auta na manželku, takže máme oba max bonus :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 No právě že Jaruška je u České a Hubertek tam bude taky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak já se loučím, jdu se připravovat na zítřek. Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Wooďaku tak ať ti to první den klape :P . :) :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak já se loučím, jdu se připravovat na zítřek. Dobrou jj,tak at to neni tak hrozne jak to cekas . Pamatuj.Vse spatne je pro neco dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Hej Miro,co vánoční kapříci?Už bereš pořadník?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Mišo prozatím to vypadá že nebudou ,tam odkud jsem je dostával mají veterinální uzavěru.Nesmí lovit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 MIRO AHOJ :) TAK JAK TO VYPADÁ V GARÁŽI ? DÁ SE KOLEM HUBERTA PROTÁHNOUT K RYCHLOVARNÉ KONVICI :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Neboj Hubert vyjede ven ;) ,zitra jedu ráno na TK pro tu registraci :lool: či jak se to jmenuje. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 MIRO NEJEL SI NÁHODOU DNESKA PO 16-TÉ HODINĚ Z OSTRAVY PO RUDNÉ ? KDYŽ SEM ODBOČOVAL NA ŠUMBARK, TAK SE KOLEM MĚ PROHNALA ZELENÁ STŘELA S RS KŘIDÉLKEM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Nene to jsem byl na rybářském svazu :lool: A Jarušku jsem měl na očích. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Budu pracovat ve stejné firmě, ale jinačí práce. A nevymyslel jsem to já, ale dostal jsem to příkazem, že na tu změnu musím říct ANO :) Ty woe...to mi něco připominá...mám to stejné :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 RAZTY: na zítřejší křest HUBERTA je sraz učastníku v 15.00h u tesca? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Jo jo kluci nemáte přicházet s návrhama na zlepšení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.