blondakxxx Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Ja sem rad ze tady je vubec nejaky internet :)WIFI neni, a teprve pred 6 ti lety zde dosla pevna linka lidi :)takze happy za to jak maly kluk :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 To je jasné,je to lepší než nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 jdu kolem a nikdo nikde,tak to tu zavřu ,zhasnu a zamknu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Dle správného počasí bych měl mít 30Mb/s ale tak vyšlo mi tohle :lool: http://rychlost.cz/rh/2009442693-f0ca9d1a38.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Dobre rano :lool: mam dneska zajimavou praci :-D tisknu tisknu tisknu, uz jsem dala do tiskarny 6ty balik papiru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Dobre rano :lool:mam dneska zajimavou praci :-D tisknu tisknu tisknu, uz jsem dala do tiskarny 6ty balik papiru :-D Božinku, a co tam tiskneš? Toho je celkem nějak dost, to nevytisknu ani za dva roky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Božinku, a co tam tiskneš? :) Toho je celkem nějak dost, to nevytisknu ani za dva roky :lool: materialy na skoleni ted uz 7. :lool: ale uz mam skoro 3/4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 materialy na skoleni ted uz 7. :lool: ale uz mam skoro 3/4 :) Do konce směny máš o práci postaráno a o bezesné noci taky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Do konce směny máš o práci postaráno :lool: a o bezesné noci taky :lool: no jedine stesti je ze to je docela automatika... ono to uz aj konuje samo takze obcas jen doplnim papir, nejaky zaseknuty vytahnu a uz jsem dneska menila i toner :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 TAK TO SE KOUKNĚTE, A POVINNĚ :lool: http://www.novinky.cz/auto/183341-zavodni-...ezna-rolba.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Dobre rano :lool:mam dneska zajimavou praci :-D tisknu tisknu tisknu, uz jsem dala do tiskarny 6ty balik papiru :lool: Ahoj,doufám,že tiskneš tisicovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 TAK TO SE KOUKNĚTE, A POVINNĚ :lool: http://www.novinky.cz/auto/183341-zavodni-...ezna-rolba.html jj,presne todle mel na svem pežotu Daniel ve 3tim dilu TAXI :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 tak jo konečne konec :lool: padlo 11 baliku s papirem jsem si pripadala jak male dite o vanocich kdyz jsem rozbalovala ty baliky papiru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 ...dneska to tu žije :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 no nic,, zitra dávam pryč pickupa ... jdu ho dat dopucu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 no jedine stesti je ze to je docela automatika... ono to uz aj konuje samo :lool: takze obcas jen doplnim papir, nejaky zaseknuty vytahnu a uz jsem dneska menila i toner :lool: Ty brdo, Tobe to jde. Jen si dej bacha at se z Tebe nestane obycejny ITák, byla by skoda Tveho potenciálu programátorky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 teeeeeeda tu je zabava :lool: jeden krici pres druheho ze clovek neslysi sam sebe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Hojte hospodo, to je tady nových stránek, to neztíhám ani číst :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 TAK TO SE KOUKNĚTE, A POVINNĚ :lool: http://www.novinky.cz/auto/183341-zavodni-...ezna-rolba.html PAVEL TAKHLE JEZDÍM BĚŽNĚ I NA 195 X 65 X 15 BARUM POLARIS :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ken je dobry borec. Jen nevim,proc mi dneska bylo zase nejak zima po sichte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Přijemný večer všem .Tak dnes jsem vykuchal Hubertovi vnitřnosti :) a už to nejde zvrátit a taky jsem si dovez ty nové sedačky vypadají super a k tomu ještě černou stropnici z fabky tak že vnitřek bude komplet v černé až na nějaké drobnosti,Maroš sedačky už odskoušel. :P A řikal že jsou parádní :lool: A jelikoš je Jaruška naštvaná že se nevěnuji jen ji tak jsem ji koupil dva nové budíčky jsou na sedáčce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ken je dobry borec. Jen nevim,proc mi dneska bylo zase nejak zima po sichte Bo nemáš teplé boty :lool: a stojíš u garáže :lool: skoro dvě hodiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Bo nemáš teplé boty :lool: a stojíš u garáže skoro dvě hodiny. Nekcej,fakt :lool: Snad se zadari a priste uz bude zimni obuti :) Sam tomu ale neverim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 MIRO JEŠTĚ SI ZAPOMĚL NAPSAT ŽE HUBERT UŽ MÁ SVŮJ DOMEČEK Č.P. 1061 :lool: LAKOVNA A KLEMPÍRNA :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ty sedacky jsou luxusni !!!!! :)jeste triraminko potahnout kuzi palubku, supnout tam hifi , cerny koberec, vysivane koberecky a mas to lepsi nez Laurin Klement verzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 A je to tady Škoda 135 TT ;) Paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 PAVEL TAKHLE JEZDÍM BĚŽNĚ I NA 195 X 65 X 15 BARUM POLARIS :D :D :D RAZTY ty jezdis na Barum Polaris??? Uprimnou soustrast! Přijemný večer všem ;) .Tak dnes jsem vykuchal Hubertovi vnitřnosti :P a už to nejde zvrátit a taky jsem si dovez ty nové sedačky vypadají super a k tomu ještě černou stropnici z fabky tak že vnitřek bude komplet v černé až na nějaké drobnosti,Maroš sedačky už odskoušel. :P A řikal že jsou parádní ;) A jelikoš je Jaruška naštvaná že se nevěnuji jen ji tak jsem ji koupil dva nové budíčky jsou na sedáčce :lool: Paradni sedacky!!! Mirku delej poradnou fotodokumentaci Hubertovi, bude to zajimavy fotoserial :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Už jsem objednal plechy za 1500Kč a koberec to bude úplně jina barva ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Prozatím není čas fotit ,ale zítra nafotím ten vnitřek :lool: a pořídím si sešit kde budu psát investice ;) už to začíná být nepřehledné a je toho dost :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.