RAZTY Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 RAZTY ty jezdis na Barum Polaris??? Uprimnou soustrast! JANKU DĚKUJI ZA SOUSTRAST :P :P :D ALE DOSTAL SEM JE ZADARMO, TAK TO BUDU MUSET NĚJAK PŘEŽÍT ;) AŽ JE SEDŘU, TAK SI POŘÍDÍM Goodyear Ultra Grip 7 ;) :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 RAZTY ty jezdis na Barum Polaris??? Uprimnou soustrast! JANKU DĚKUJI ZA SOUSTRAST :D :D :D ALE DOSTAL SEM JE ZADARMO, TAK TO BUDU MUSET NĚJAK PŘEŽÍT :P AŽ JE SEDŘU, TAK SI POŘÍDÍM Goodyear Ultra Grip 7 ;) :lool: :lool: Ja bych je nechtel ani zadarmo! :P A nez se Ti podari sedrit polarisky to budou tak ctyri sezony ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ja bych je nechtel ani zadarmo! :P A nez se Ti podari sedrit polarisky to budou tak ctyri sezony ;) TY BRĎO ČTYŘI SEZONY, SUPRRRRR ASPOŇ UŠETŘÍM ZA GUMY ;) :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 TY BRĎO ČTYŘI SEZONY, SUPRRRRR ASPOŇ UŠETŘÍM ZA GUMY ;) :lool: :lool: No ale víš co Tě budou stát nový plechy??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ty sedačky vypadají skvěle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Blonďáku co ještě nespíš? Nemáš náhodou jet do Phy? Já zrovna přijel. Až na mlhy a na 90.km kontrolu policejním mondeem to šlo úplně hladce. Cesta suchá v pohodě. Snad se nic nezmění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Dobré ráno ,člověk si přivstane :P a hospoda je prázdná ;) :lool: :lool: ;) nikdo nikde :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 to vis no, pulka lidi spi a ta druha pulka jeste nerozlepila poradne oci aby mohla cokoliv napsat :-D viz muj pripad :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 A někdo náhodou pracuje!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 A někdo náhodou pracuje!! :lool: ja jsem to brala jako ze ti co jsou vzhuru a v praci :lool: ja sedim v praci a uz jsem ty oci rozlepila :-D jeste k tomu vcerejsimu tisku... rano tady nastal zmatek, ze jsme melli tisknout neco uplne jineho a pak to dopadlo tak ze jsme narychlo vytiskly dalsi asi 500stranek a kdyz se to rozdalo tak jsme zjistili ze vlastne to co se tisklo vcera bylo spravne :-D takhle veselo tu byva doclea casto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravíčko všem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ahojte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ahoj lidi...jak je ?... Víkend před Vámi,že ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Jj, já už víkenduji od dneška :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ja jsem to brala jako ze ti co jsou vzhuru a v praci ;) ja sedim v praci a uz jsem ty oci rozlepila :-Djeste k tomu vcerejsimu tisku... rano tady nastal zmatek, ze jsme melli tisknout neco uplne jineho a pak to dopadlo tak ze jsme narychlo vytiskly dalsi asi 500stranek a kdyz se to rozdalo tak jsme zjistili ze vlastne to co se tisklo vcera bylo spravne :-D takhle veselo tu byva doclea casto :( Já to nechápu. Jak tam můžou mít takové zmatky,když mají takovou pěknou a chytrou konzultantku? Jj, já už víkenduji od dneška Jak je na tom novém místě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Jak je na tom novém místě? Dík za optání, ale ještě nijak, nestihli udělat převod, tak se tam začnu od 16 zaučovat týden a nástup ne tvrdo až od 1.12 :( . A tak jsem využil ještě volna a dnes si pohrál s další fabkou. A´t už je léto, ať ten lesk dlouho vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Člověče, Woody...ty jsi šikovnej na to leštění :( Nechtěl bys objet i moje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Taky se stavim do rady Miro zitra jedu pres Petrvald. Ze bych se stavil na tu Tvoji mycku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Fakt woody klobouk dolů. Kdo Tě učil? Miagi san z karate kidu? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Člověče, Woody...ty jsi šikovnej na to leštění :( Nechtěl bys objet i moje ? A co OII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Fakt woody klobouk dolů. Kdo Tě učil? Miagi san z karate kidu? ;) Ne , HORST z telešopingu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Taky se stavim do rady ;) Miro zitra jedu pres Petrvald. Ze bych se stavil na tu Tvoji mycku :( Snad až tak za 14 dnů, leštěnky docházejí, ale už objednávám další 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 A prozradíš Woody svoji tajnou zbraň a postup při tak dokonalé práci ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Žádná tajná zbraň pouze nanotechnologie a cca 5-6 h práce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ani se radši neptám kolik bereš za hodinu práce :( Takže používáš Sonax Nano ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Už ne, ale zkoušel jsem i to :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ty jsi tajemný jako hrad v Karpatech ...tak řekni co používáš za značku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 cca 12 let jsem zkoušel různé leštěnky a pasty, než jsem zjistil co a jak. Tak testuj a testuj :( Nápověda pod 500 kč za leštěnku nejdi, zbytečně vyhozené peníze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 12 let nemám čas :(... je to 3M ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Dobrý večer kurňa tady se leští ;) a já teprve brousím .A Hubert vypadá včil takto :( Další fotky šoupnu Hubertovi do tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.