Neználek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Dobré odpoledne všem ;). Tome to se omlouvám -_-, ale absolvoval jsem dnes odpoledne jízdu s mladým a jsem z toho mimo , holt se musí vyjezdit :o .Byl jsem u Badysa pro tu stahovačku a zítra bych to chtěl udělat. Bade moc děkuji . Maro tak mřížka do nárazníku a dveřní spínač je objednán zítra to bude a kabinový filtr je doma. Olej vyměněn a výfuk je už na autě. A tu plechovou hadici jsem ještě nenašel. Jen doufám že nebude taková kosa jako dnes. A Poloauto je už přepsané :smich: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Vzadu za ridicem na podlahu, jinak videl jsem touarega na velkych kolech ve ctvrt na pet ve fm:-)) ani nemavne jak sedi vysoko a nevsima si co je pod nim:-) To nasere :( a jaka to byla zupa ? Dobré odpoledne všem ;). Tome to se omlouvám -_-, ale absolvoval jsem dnes odpoledne jízdu s mladým a jsem z toho mimo , holt se musí vyjezdit :o .Byl jsem u Badysa pro tu stahovačku a zítra bych to chtěl udělat. Bade moc děkuji . Maro tak mřížka do nárazníku a dveřní spínač je objednán zítra to bude a kabinový filtr je doma. Olej vyměněn a výfuk je už na autě. A tu plechovou hadici jsem ještě nenašel. Jen doufám že nebude taková kosa jako dnes. A Poloauto je už přepsané :smich: :lol: Teda jedes jako das. Uz to ma lepsi zvuk :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Miro koukám že jsi z oprav auto nadšený :D. Já si feldu taky vychutnávám, konečně po 8 letech auto na kterém je furt něco opravovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 (upraveno) No nevím jestli si to vychutnávám, ale nesnesu že to není v pořádku. Maro musím to ještě doladit, někde to při jízdě klepe. Zítra tam zkušebně nasadím ty hliníky z Huberta, pokud nebude sedět ET tak dám na komax ty druhá kola. Tome polévka se papá a ne rozlévá. Upraveno Duben 16, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Vyvar:-) takovou vuni nemate ted nikdo v aute :-) Mirku vypadal si nejak rozladene:-) mlady se vyjezdi to chce cas:) Jinak pokud bude cas tak se v sobotu ukazu na skok :-) ale jaksi nevim kam presne dojet:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tome to jsi rozlil v Bobkovi? No ono to je jedno. Me by to sralo kdekoliv. Snad je minimum skod. Ja fasnul na zitra nic moc kseft. Vubec se netesim :( Neznalku a co Saska s Bonnou? Woody ne ze s feldy udelas L&K :D Marosi a jak funguje Cernota? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jojo pekne jsem ho pokrtil :)ale rikal jsem si uz o to dlouho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Snad se ponaucis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Vyvar:-) takovou vuni nemate ted nikdo v aute :-) Mirku vypadal si nejak rozladene:-) mlady se vyjezdi to chce cas:) Jinak pokud bude cas tak se v sobotu ukazu na skok :-) ale jaksi nevim kam presne dojet:) Tome sobota je odpískaná, Maroš nemůže a počasí taky nic moc. Stav se v pátek do Dvora Jinač grilovačka bude, jen to odložíme. Teď budu mít pracovní vikendy tak to necháme na příští měsíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jo byl jsem si koupit nosic na jidlo který lepe tesni :) Tome sobota je odpískaná, Maroš nemůže a počasí taky nic moc. Stav se v pátek do Dvora Jinač grilovačka bude, jen to odložíme. Teď budu mít pracovní vikendy tak to necháme na příští měsíc :) OK v patek uz mam dovcu :) to mi vyhovuje lip :) klasicky cas kolem 16 hod ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tome to jsi rozlil v Bobkovi? No ono to je jedno. Me by to sralo kdekoliv. Snad je minimum skod. Ja fasnul na zitra nic moc kseft. Vubec se netesim :( Neznalku a co Saska s Bonnou? Woody ne ze s feldy udelas L&K :D Marosi a jak funguje Cernota? Kubo nedělám žádné vylepšení jen opravuji co není 100%. Je to pracovní stroj bez výbavy, ani rádio tam nebude :D jen 4kola, volant a tažné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 No nevím jestli si to vychutnávám, ale nesnesu že to není v pořádku. Maro musím to ještě doladit, někde to při jízdě klepe. Zítra tam zkušebně nasadím ty hliníky z Huberta, pokud nebude sedět ET tak dám na komax ty druhá kola. Tome polévka se papá a ne rozlévá. ty do toho sypes peníze jako by to bylo tvoje :D ja vedel ze s téma kolama nevydrzis :P Marosi a jak funguje Cernota? No funguje - ale uz se steluju na tu spojku pomalu a nekde mi unika klima :( asi chladic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jo byl jsem si koupit nosic na jidlo který lepe tesni :) OK v patek uz mam dovcu :) to mi vyhovuje lip :) klasicky cas kolem 16 hod ? Neználek psal 16.00-16.30h. Já měl taky ve fábce polívku na koberci, vylila ji tam Monča a byla to fazolačka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Woody,vleze se v pohode kocarek do Fabcarny kombi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Prozatím mu to cvakal děda, ale už tam taky padly asi 3 tisíce .Co se dá dělat, auto bude aspoň v pořádku. Maro neboj ty ho do kombajnu dostaneš :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Marosi kolik mas najeto ze se chystas na spojku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 ja mam na tacho 162 .... :D kolik to ma vi je pan buh. spojka je v poho ale dvouhmotka uz se hlasi cim dal vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Aha. No tak to bude chtit udelat. Ja ted zas budu servisovat az budu doma. Olej, filtry, snad uz dam ty brzdy a bude se zjistovat to rachtani a klepani. Leze mi to na nervy. A stve me, ze zas budu mit auto v servise :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Woody,vleze se v pohode kocarek do Fabcarny kombi ? Snad nekupuješ fabku v kombíku Záleží jaký typ, ten co jsme měli my tak vlezl vpohodě, ale lepší to bylo jak se vytáhla roleta z kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Aha. No tak to bude chtit udelat. Ja ted zas budu servisovat az budu doma. Olej, filtry, snad uz dam ty brzdy a bude se zjistovat to rachtani a klepani. Leze mi to na nervy. A stve me, ze zas budu mit auto v servise :(Takze ten klepot nebyla ta remenice ? Snad nekupuješ fabku v kombíku Záleží jaký typ, ten co jsme měli my tak vlezl vpohodě, ale lepší to bylo jak se vytáhla roleta z kufru. segra něco schani a v merku je i fabca . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tak že by byly doma dvě Fabie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Hezký večer ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tak že by byly doma dvě Fabie? cert vi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Třeba se podaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Maroši ten pazvuk je tam porad. Ten silentblok na vacce se projevil v minute. To co slysim a hledam je delsiho razu a ted je to častější. Mam obavy aby to nebylo neco s prevodovkou... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jdu spinkat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Maroši ten pazvuk je tam porad. Ten silentblok na vacce se projevil v minute. To co slysim a hledam je delsiho razu a ted je to častější. Mam obavy aby to nebylo neco s prevodovkou... :( to snad ne,to by byl pech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Dobré ránko...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Maroši uvidim. Musi se to najit. Jinak krasne slunecne rano preji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.