Přejít na obsah

Havířovský Express


Janek250

Doporučené příspěvky

Maroši sekla se vacka a vyskubalo to zuby na remenu. Pak tocilo na prazdno bez tlaku. Hele to uz je fuk. Vacka ko, uplne odrena, nekolik hydrozdvihu ko, dokonce se to potkalo s pisty takze me ceka new motor, Podle toho co mechanik videl tak to auto nema 200tis km ale tak 400tis km a mozna vic. No hold jsem tu hlavu podcenil. Mluvim ze ji udelam repas uz rok, bo tekla zezadu. Chybama se clovek uci...

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Presne Maroši. Stitch uz je v CR. V sobotu odjel na podvalu, vcera kamarad zjistil co tomu je a proc a uz je i motor na svete. Do konce tydne by mohl vrcet. Jinak mam BKC. Motor se nasel s hystorii s 97tis km. Jeste resim rovnou dvouhmotu, bo ta moje sterka a trebe motorem, tak kdyz uz to pujde ven tak at se to udela naraz a ja budu doufat, ze dalsi dva roky budu jen lit olej a naftu protoze ted bude mit vsechno nove nebo po revizi. Takze je i rozhodnuto, ze zustane hezky doma a bude slozit dokavat se nerozpadne cely!

Odkaz ke komentáři

Krásné dopoledne všem.

 

Konečně jsem si udělal chviličku času na to abych kouknul na Havex, dělám totiž sumarizaci úlovků pro rybáře , jedna se o součty dat ze všech povolenek bylo jich vydáno asi 1400 kusů a už mám zpracovano 500 kusů jedna trvá asi 8 minut tak že bych to chtěl stihnout do 28.1 protože 29.1 nastupuji znovu do nemocnice tak že chci aby bylo hotovo.

A pokud jde o trhače tak v noci chodíme tak co tři hoďky venčit a přes den žerem a chrápem.

post-48-0-46455700-1421492445_thumb.jpg

post-48-0-79995900-1421492461_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...