wigorodeo Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 surfman OK TO SE MUŽEM V HRACI SPICHNOUT KDE SE SEJDEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 ahoj, jukni se do sekce Regiony-východní čechy, tam se plánuje společná cesta...jinak máme sraz kolem 10 hod v hradci králové v intersparu (výpadovka na Třebechovice p.O.). Kdyžtak posílám kontakt na mě 604933613, napiš mi třeba kontakt na sebe a v sobotu si dáme echo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 car wars 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 cauvec moc pekna prace a auto videl jsme i na srazech jinak chtel bych se te zeptat jestli nevis kde sehnat ty listy stressni mam hagusy a chtel bych je taky dat dolu no a nevim jestli se delaj neake zaslepky nebo jak by to slo diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Lionel : zdarec ja nemel hagusy v liste mel jsem je nastřeleny ve střeše :-) jedna podzimní :-) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.