Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Díky Všem za super účast, už jsme měli poměrně teplo, jakmile dostanu od Honziče fotky, tak je sem hodím i s odkazem na stažení... :smich:

Příští sraz bych navrhoval na tuning srazu Tuning Extreme Show - Dlouhá Lhota u Příbrami a to v sobotu 9.4.2011.

Co Vy na to? Takový 40km výjezd za Prahu, hromada aut a večer grilovačka... :smich:

Odkaz na stránky akce http://extreme-show.tuning-sport.cz/

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři
Jj, jel....já tě zahlídl....projel jsi v pravým pruhu kolem mě jestli se nemýlím......a pak si zabočil do nějaký brány (to je ta restaurace, kde pracuješ?). Já jel předpisových 50, ty asi o něco víc:):huh:

Ne ne jel jsem ještě na návštěvu. No nejel jsem předpisově,ale s rychlostí mám problém dost často. Zahlédl jsem tě na poslední chvilku a nebyl jsem si jistý!!

Šterny: ne ne nerozdával nalepil jsem si je všechny na přední okno :palec: ;)

Odkaz ke komentáři
Ne ne jel jsem ještě na návštěvu. No nejel jsem předpisově,ale s rychlostí mám problém dost často. Zahlédl jsem tě na poslední chvilku a nebyl jsem si jistý!!

Šterny: ne ne nerozdával nalepil jsem si je všechny na přední okno :huh::palec:

no to jsem si moho myslet že budeš takovej stredja SKRBLÍK ;)

Kolik Vás nakonec bylo na jedný fotce jsem napočítal 8 lidí :D

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

pešír: co jsem tak napočítal, tak i s naším seatem a dejfovým roomsterem nás tam bylo asi osm, nebo devět? přibližně stejně jako v Letňanech. akorát tu mojí falešnou octávku nikdo nechce fotit :huh:

takže příště bude sraz "VW fejků" na Šestce nebo v Příbrami? Kucí, rozhodněte se! :palec: Já bych navrhoval výjezdní zasedání v Příbrami a potom u nás na srázku v Doubí, i když to je trochu dál, to uznávám. ;) Ale datumy celkem seděj :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...