kawalera Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Dobrý den koupil jsem včera octavii 2 rok 05 a jde mi pouze měnit dojezd průměrná spotřeba atd a to na páčce stěračů..Nevím jak se dostat do menu maxi dotu a jestli je to vůbec maxidot..Jak se to pozná?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 No pokud mas cerny dispel viz foto mas maxik,pokud jen zeleny a jen polovicni,mas smolika. Do menu se dostanes pridrzenim kolbkoveho vypinace delsi dobu na prave pacce steracu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kawalera Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 jo mám maxidot když otevřu dveře je tam autíčko ))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Ovládá se tak jak píše maros a nebo se stačí podívat do návodu, pokud ho nemáš lze ho stáhnout ze stránek Škoda Auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kawalera Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Moc děkuji už se v tom orientuji ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.