Krtek Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Taky představím moji kočandu!!!Uprav neni prozatim moc,ale bude jich vice!!!Tak prozatim mam folie,hudba od magnatu/pioneer/carpower,neony pod palubkou,blinkry v blatnikach ledkovy,chip ktery pridal 17KW,predni maska bez znaku,kridlo,upraveny mrizky prednich repraku(vlastni vyroba),mracitka ale dam je az na nove predni svetla,ted momentalne cekam na zasilku predniho a zadniho narazdniku. Planovane upravy-vyfuk duplex,predni a zadni optika cerna,neony pod auto a sedacky ridice a spolujezdce,prahy,pridavne budiky na A sloupek,kola 17,precalounit interier.Casem bude vice fotek!!! :D Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Mnóóó móc pěkná ,,krtina" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 a to si ze mě doma dělali srandu že mi basák zabere v kufru hodně místa, by mě zajimalo co by řikali na toto :-D ale jinak chválím, máš to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Muzika je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 mooc hezká kočanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Pěkná kočanda líbí se mi jak máš osvětlený přední sedačky a mřížku repráků ve dveřích vypadá to stylově :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 já myslel že se oktávka kupuje i kvůli velikýmu kufru ale jinak zatím v poho hlavně to auto nepřeplácej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.