Bugy Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Zdravím mám Octavii I a vim,že se zadní ostřikovač už řešil několikrát,ale chtěl jsem se zeptat jestli by mi mohl někdo poradit.Vůbec mi ten ostřikovač nefunguje,ale za ten zadní blatník jsem se díval a rozpojený to nemám.Od motoru mi dozadu jde normálně kapalina,ale dál už prostě nejde.Nevíte někdo čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Trysku mas v stieraci, alebo v tretom brzdovom svetle? Skus odpojit hadicku od trysky, ci pojde kvapalina aj tam, potom moze byt este upchana tryska, alebo zalomena hadicka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Mám liftback a mám úplně ten samej problém, když je stěrač na skle, tak to neostřikuje, když je sklopenej, tak jo, skřípe se tam hadička, ale neřeším to bo u liftbacku je to celkem zbytečný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bugy Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Mám ve stěrači a i hadičku jsem odpojil a prostě nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak chod postupne po hadicke a najdi kde je skripnuta. Ked to rozpojis v bocnej kapse kufra, tam tecie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bugy Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ano když to v ty boční kapse rozpojím,tak normálně z ty hadičky jak vede od předu do zadu teče kapalina,ale pak dál už prostě nic nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 chod "po hadicke" az k tryske... Predpokladam, ze niekde v prechodke bude zalomena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bugy Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Tak už jsem na to přišel.Zjístil jsem,že mám úplně zacpaný motorek od stěrače a jak tudy prochází i ostřikovač,tak ta kapalina nemůže projít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.