Přejít na obsah

Skladana zelena kraska

Doporučené příspěvky

Diky :) no tohle delal truhlar 7hodin.Zatim to nehraje nic moc.Za ten basak musim dat penu a hlavne to pocalounit.Moc to vybruje a ten zvuk není cistej.Jinak na místo je to super.No a mozna ze do toho plata budou muset udelat průduchy aby ten bas mel kam jit,ale to se všechno tepriv uvidi.A mozna pak dojde i na rady odborniku

Odkaz ke komentáři

Hele Já se orientuju v hudbě třeba více jak v motorovém oleju :D co ti doporučím, pokuď ti plato zakrývá celou plochu tj. od sedaček k zadnímu oknu, udělej opravdu pruduchy a nebo to řeš jako Já menší upravou plata u pátých dveří kde nechávám pruh silnej asi 5 cm a dlouhej skoro přez celou delku...

Jinak jak uvidím truhlářa hnedka mu asi taky řeknu co bych chtěl, mám jednoho hned za domem tam snad ho někdy odchytnu, ale už jsem měl 3x 1 bassák a to mi nestačí, chci aspoň dva :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Spoky: ted jsem to nepochopi stim zavitem??

Smog:To tahani je uz malickost nejvic se bojim udelat tu ele v motoru.Aby se zmenila ta regulace turba kdyz je tam obtok a potrebuju naklapeni.

Diky Hans26 :pivo: a neslintej mas to suprove polazeny.Naopak ja slintam

Jinak ta cena je finalni za ten cooler co je na obrazku.

Jo a dalsi ulovek se dneska poved.Konecne sem sehnal ele k vyhrevu sedacek za 1000Kc komplet jen sem si ji musel vymotat :D Jo a smik jsem si 2 dratky a nevim kam jdou tak bude pak mala porada :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...