garny Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj všem .. tak jak je vidět tak tady to žije .. a kdo tu není ..tak jako by nebyl .. ;) Ten kdo mně zná i nezná tak ví ,že se zabývám už nějaký pátek opravami vozidel .. škoda ,VW ,seat .audi .. koncern a i jiné značky Vše podstatné je v mém podpisu ... telefon : 777005887 nebo mail : P.garny@volny.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 hlavne pan GARNY se jako jeden z mala muze pysnit certifikatem Autorizovaneho Servisu OC jasne to doporuceni od prezidenta pro vsechny cleny :( co se deje u Garnyho a jeho operace muzete prakticky online sledovat zde ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 hlavne pan GARNY se jako jeden z mala muze pysnit certifikatem Autorizovaneho Servisu OC jasne to doporuceni od prezidenta pro vsechny cleny :D co se deje u Garnyho a jeho operace muzete prakticky online sledovat zde ..... cha cha .. tak zas tak online to není ... to by každej viděl jak se flákám a drbu v nose.... :D :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 ahoj všem .. ještě jsem chtěl podotknout ,že servis samo slouží i pro nečleny a lidi kolem ... dost lidí mi volalo ,že by něco chtělo ale ,že nejsou členové .. tak to jenom pro info .. Slevy pro členy jsou samozřejmností .. dohoda to jistí .. Dost lidí volá ,že by chtělo něco namontovat ,opravit ,vymněnit stím ,že mají díl vlastní .. takový všeobecný problém všech servisů .. Takže u nás je tato vec možná ... je pravda ,že stoho v servisech není nikdo moc happyyy ... ono nejde jen o zisk s dílů pro servis ale samo i spoustu problémů okolo jako např: díl je jiný .. díl se pokazí vlivem kvality .. atd a to pak jsou samo problémy, keré jsou nepříjenmé .. pro obě strany .. A proto je pro mně jako pro servis nabídnout nějaké alternativní řešení jako např.. sleva na origo díl .. či popřípadě na druhovýrobu atd... ovšem druhá strana věci je taková ... ,že tady na foru se dají koupit některé díly za tak směšné peníze ..na které se člověk nedostane ani se všema slevami a proto je jasné ,že nikdo nechce dávat za spojku třeba 6000 kč .. když jí tu někdo nabídne za 3000 kč.. ale když ten díl odejde ..pak vetšinou šance reklamace je malá ... pak nastává problém ... :-((( takže montáž vlastního dílů , za podmínek .. 1,musí se počítat ,že cena montáže je větší 2,majitel je seznámen ,že nemá záruku ode mně na díly .... 3,pokavat díl nebude pasovat ,po dohodě bude nahrazen se zdrojů servisu .. Je to všechno o domluvě ... zatím Garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Ahoj Měl jsem tu čest navštívit Petra v jeho dílně. Vřele doporučuju všem,až se mi nechce věřit,že může bejt někdo takhle ochotnej. V kterým servise vás odvezou domů a pak pro vás přijedou?Jen u Garnyho.Fakt je,že bydlim blízko,ale stejně. Takže díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 me peta vozi na metro vzdycky, ja sem spokojen :) radsi stravim v metru 40 minut z domova a pak zase k nemu, ale vim ze je moje auto u nej a mam klid :D z aby mi bratr vratil OI at muzu zas jezdit k petrovi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 AhojMěl jsem tu čest navštívit Petra v jeho dílně. Vřele doporučuju všem,až se mi nechce věřit,že může bejt někdo takhle ochotnej. V kterým servise vás odvezou domů a pak pro vás přijedou?Jen u Garnyho.Fakt je,že bydlim blízko,ale stejně. Takže díky Ahoj .. temáš zač .. jo tak když je potřeba ... jinak foto brzo budou v mojí sekci .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jen tak mimochodem-další návštěva u Garnyho a opět super. Už to sem asi psát nebudu,je to samozřejmost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Jen tak mimochodem-další návštěva u Garnyho a opět super.Už to sem asi psát nebudu,je to samozřejmost. No samozřejmnost to asi úplně není ... ale vyhovět a něco udělat je předpokladem spokojeného zákazníka ,kamaráda,známého atd.... jinak foto jsem už našel ... a hlavně našel i trochu toho času ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 vozvi se mi kvuli tomu webu panacku neco vymyslime ses mi odpojil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 GARNY-Já myslel,že to je samozřejmost jako jen u Tebe a je zbytečný to sem psát. Měla to bejt jen slova chvály :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 GARNY-Já myslel,že to je samozřejmost jako jen u Tebe a je zbytečný to sem psát. Měla to bejt jen slova chvály :lool: tak víš jak samochvála smrdí .. ale když to někdo napíše .. tak O.K. jinak foto jsem už poslal do mé sekce .. Jinak je pěkné když se daří a lidi jsou spokojení ... ale obšas se něco i nepovede ideálně .. ato by lidi taky mněly vědět .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 (upraveno) Viki tebe Petr vozí na metro jo? No to mě teda domů , ale to bude tím, že to máme od sebe co by kamenem dohodil ;-) ...jinak s Petrem maximální spokojenost Upraveno Duben 10, 2010 uživatelem hensel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 nj pan ma vyhody :) ale nevideli sme ho pres rok coooo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 jjjj honzina se nám strácí ... na besedu nedojel atd ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 mi to nikdo nepřipoměl ;-) však já to napravím bo to v práci pravděpodobně nedopadne jak mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 mi to nikdo nepřipoměl ;-) však já to napravím bo to v práci pravděpodobně nedopadne jak mělo to víš pořád se něco děje .. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Toto období jaro - léto ..akce na klimatizace ... kontrola plnění ... čištění .... příprava na pařáky ... a na zaplněné chorvatské silnice ... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Toto období jaro - léto ..akce na klimatizace ... kontrola plnění ... čištění .... příprava na pařáky ... a na zaplněné chorvatské silnice ... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 muzu doporucit, ve vectre to krasne voni tedko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 muzu doporucit, ve vectre to krasne voni tedko Jo jo o klimu se člověk musí taky starat ..... měnit médium ,olej, měnit vysoušeč , dezinfikovat atd ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Akce na klimatizace stále platí .... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Zdravím vše : S Příchodem zimní sezony jsme se rozšířily o nové služby a to vlastním pneuservisem.Tyto služby jsem už nabízel a provozoval dříve ale nevlastnil. Stroje už proběhly testovacím a seřizovacím procesem a můžem naplno nabídnout službu pneuservis. Máme i technologie na speciální nízko profilové pneu,dojezdové pneu atd.... Tato služba není pro nás prioritou, je jen doplňková .Hlavní je stále auto servis... Pneuservis : motáž,demontáž,vyvážení.Plech - Alu. Opravy pneu Prodej pneu a disku Uskladnění pneu (zima - léto) Tak neváhejte a zavojte na: 777005887 než vás zaskočí první sněhová nadílka a nebo tlačenka v pneuservisech.... Ceny jsou lidové ... :-)))) garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 zdravím vše .. tak vánoce a nový rok pryč .. a začínáme od znova... Novinky v servisu .. : stránky firmy se stále dodělávají a tak snad už za nedlouho se rozjede ostrá verze ... ????? uvidíme momentálně se firma a servis rozširuje o partnery ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Od 1.9.2011 se rozjely full stránky servisu ... WWW.AUTOSLUZBY-KRANAT.CZ je v provozu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Servis stále funguje práce dost a času málo .. zatím žádné zásadní novinky .-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Momentálně novinka,s určitých důvodů druhá jednoduší doména : WWW.AUTOSLUZBYKRANAT.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
payton Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 ahoj som tu novy chcem sa opytat ci montujete asistenta rozjedu do kopca mam face oktavku 2010 2.0tdi 103kw ak by ste to montovali aka by bola cena komplet vcestne montaze vopred dakujem za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.