Guest Laďa Říha Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 ahoj,chci se zeptat jestli mě bude pasovat poslední díl z RS 1,8T na naftovou octu 66kw.Vím že budu muset řezat nárazník,dík moc za rady :-) možná už se to tady někde řešilo ale nechce se mě to hledat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubos1972 Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 ahoj,chci se zeptat jestli mě bude pasovat poslední díl z RS 1,8T na naftovou octu 66kw.Vím že budu muset řezat nárazník,dík moc za rady :-) možná už se to tady někde řešilo ale nechce se mě to hledat :-) Ahoj mělo by to jít.Já jsem použil jen koncovku s potrubím,na svém tlumiči jsem uřízl potrubí těsně za tlumičem a navařil Rs koncovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kruta Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Jde to, ale počítej s častým mytím auta, nafta docela čudí, takže jí mám docela často "přiuzenou" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubos1972 Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Ahoj mělo by to jít.Já jsem použil jen koncovku s potrubím,na svém tlumiči jsem uřízl potrubí těsně za tlumičem a navařil Rs koncovku. Jo,jo to je pravda ,na to jsem nevzpomněl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Laďa Říha Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Jde to, ale počítej s častým mytím auta, nafta docela čudí, takže jí mám docela často "přiuzenou" jo jo to je mě jasný :-D mě to kouří pěkně když tomu dupnu aji s normální výfukem viditelně :-D právě mě sere ale že to kouří do země tak to stojí zaprd :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.