Přejít na obsah

Xenony na Octavku 1

Ajko111

Doporučené příspěvky

Ahojte. Neukameňujte ma, ak tu už táto téma je. Hľadal som, ale nenašiel som. K danej veci... Kúpil som Octávku 1 2005. Špekulujem nad originál xenónmi.

Našiel som si toto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/svetla-blikace-tuning/predni-svetla/skoda-octavia-01-xenonove-svetlo-nekompletni-leve-id:4746.eshop

Neviem či sú to len čisto svetlomety, alebo je to komplet so všetkým. Chcel by som vedieť čo vlastne všetko obnáša taká prestavba. Všetky súčiastky, každú prácičku... Som do toho úplný pako, tak mi to prosím Vás tak aj vysvetlite. Všetkým vopred ďakujem. Aďo...

Odkaz ke komentáři

podle toho co tam píšou tak to světlo je jen korpus tudíž tam není kabeláž svíčky ani řídící jednotka se zadním krytem...

jinak je potřeba ještě senzory na nápravu zadní aby fungovalo naklápění dál se musí přepinovat konektor apod je to dost práce sám jsem předělával na xeny a dělal mě to MartinRs se poptej nějakýho autoelektrikáře ten ti řekne víc...

Odkaz ke komentáři

Mě to vyšlo sakum prdum všecko i s prací na 12 000 Kč no

12 000 Kačiek? To je na naše do 500 €čok, to by som prežil... A to máš v tej cene svetlá, tie senzory na nápravy a všetky ostatné srandy čo na to treba? A robil si si to sám, či si mal človeka na to? Ešte sa Ťa opýtam, mimo to, že to dobre vyzerá... Ako to svieti? Čítal som, že je to lepšie ako halogény. Tvoje skúsenosti?

Odkaz ke komentáři

Jak už tady bylo zmineno, xenony, senzory s pakovym ustrojim na predni i zadni napravu, regulator do interieru. Světla jsem sehnal tady jeté, ale měli funglovky plexi, takže jako nové. Senzory jsem sehnal na bazošu, dal jsem si inzerat, že koupím. Regulator do interieru jsem koupil novy. Zapojil mi to Váša z Prostějova.

A moje zkušenosti? Už bych halogeny nikdy víc nechtěl :lol:

edit: ted jsem si jeste vzpomnel, já už mel ostriky svetel hotovy, tak pokud nemáš, mělo by to tam bejt taky aby to bylo tip top pro STK a pro pomahače

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Ketys, vedel by si mi prosím ťa dať dáky kontakt na toho Vášu z Prostejova? Teda ak myslíš, že by mu nevadilo, keby že mu napíšem... Chcel by som sa ho spýtať podrobnejšie, aké všetky súčiastky na tie xenóny treba. A čo všetko treba vlastne robiť. Hlavne či treba niečo prerábať, prispôsobovať. Alebo je to všetko už predpripravené? Myslíš, že by to zvládol hociktorý dobrý autoelektrikár? Je na to dáky návod? Ďakujem za trpezlivosť...

Odkaz ke komentáři

no předpřipravené to určitě není pokud máš halogeny. Musí se namontovat ty čidla na nápravy, natáhnout kabely od nich celým autem až do levého světla, pak se musí připojit na další pojistku dráty, dotáhnout k diagnostice další drát, K jednotce abs, dalším drátem se musí propojit ty světla a nakonec nakodovat, seřídit.....

Odkaz ke komentáři

Jasné chalani. Veľa káblov, veľa nových súčiastok, v tom mám jasno. Predpripravené som myslel v tom štýle, napr. to čidlo na nápravy. Či je tam od výroby dáky držiak naň, alebo treba vymýšľať ako ho tam upevniť. Na káble či sú nachystané dáke tunely a držiaky, alebo treba vymýšľať kade ich ťahať. To isté pri ostatných súčiastkach... Chápete, že? :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...