pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Čekám až uschnou kapličky a nudím se s PhotoSHopem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) Do roka a do dne :) :) Cena s DPH: 21 844 Kč Výškově stavitelný podvozek H&R. Základní cenově výhodné provedení s technikou tlumičů Twin-Tube. Oproti standardní řadě podvozků H&R s technologií Upside-Down mají tyto podvozky komfortnější nastavení charakteristiky tlumičů vhodné pro každodenní použití <-- to mi vyhovuje! Škoda Octavia sedan, Typ 1U, 2WD, rok výroby 01/97>, schválený rozsah snížení přední nápravy: 40-70mm, zadní nápravy: 30-60mm. Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Do roka a do dne :) :) Cena s DPH: 21 844 Kč Výškově stavitelný podvozek H&R. Základní cenově výhodné provedení s technikou tlumičů Twin-Tube. Oproti standardní řadě podvozků H&R s technologií Upside-Down mají tyto podvozky komfortnější nastavení charakteristiky tlumičů vhodné pro každodenní použití <-- to mi vyhovuje! Škoda Octavia sedan, Typ 1U, 2WD, rok výroby 01/97>, schválený rozsah snížení přední nápravy: 40-70mm, zadní nápravy: 30-60mm. Kua krasavec taky ci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 hmm luxus..ale cena už moc né.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Já s takovou cenou tak nějak počítám, ty v-maxxy asi raděj nebudu aplikovat, když s něma má každý potíže. a oproti Weitec kterej je cenově na stejné urovni je H&R podle všeho větší kvalita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 (upraveno) Tak kapličky natřene Epoxy a Tvrdidlem schnou dost naho*no (už 4tý den). Přetahl jsem je ještě jedněma silonkama, nechal přilepit a navečer jsem je už přestříkl zakladovkou s tmelem. Zpevnilo se to ale epoxy furt vlhké. Asi jsem to pos*al. Ještě přidám foto mého neúspěchu. Upraveno Srpen 29, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 tak co jak to vypadá s kapličkama schnou modlíš se k nim aby už konečne uschli čo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Tý jo pěknej podvozek ale asi bych za něj tolik nedal :) teda možná jo kdybych to měl :) já uvažuju jen o pruřinách....hod pak foto jak to kleslo oproti původnímu jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 tak co jak to vypadá s kapličkama schnou modlíš se k nim aby už konečne uschli čo co? modlím, jak jen to jde nasral jsem se a stříkl je zakladovkou s tmelem co se dá brousit ... možná je ještě postavím do pozoru :) 2 Sterny: je tam napsane do roka a do dne :D bude až další sezonu. I s podložkami Tento rok před zimou musim ještě stihnout přední brzdy pořešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Užitečná stránka TYRE STRETCH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 (upraveno) Na bruslích: Na zmrzlině: Výlet do Aquaparku Olomouc i s mojí polovičkou. Upraveno Srpen 31, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Kaple, nic moc pokrok. Epoxy někde pořad teče, někde zaschnulo ... spíš díky 4-em vrstvám té základovky s tmelem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Na bruslích: Na zmrzlině: Výlet do Aquaparku Olomouc i s mojí polovičkou. Pěkný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 (upraveno) Díky ;) kdyby Na zmrzlině byly místo R16 minimálně o palec větší tak by to bylo Upraveno Září 1, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 (upraveno) Vzpoměl jsem si že mi zbyl Jemný tmel z dob oprav Golfa 2ky, takže se dneska tmelilo a brousilo. Teď už mají na tmelu opět další vrstvu základu a už se bude zítra lakovat do barvy (nemužu se rozhodnout jakou, titan, černa, růžová). Upraveno Září 1, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 To dotmelení mě taky čeká ,prosím tě jak se jmenuje ten tmel a jak to jde brousit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 JSI MĚKKÝ TAM DÁT TU RŮŽOVOU :( :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 (upraveno) To dotmelení mě taky čeká ,prosím tě jak se jmenuje ten tmel a jak to jde brousit. Podívám se ti. Šlo to parádně, suchý byl do půl hodinky a brousil jsem nejdřiv 60tkou pak 120tkou šmirglem, zůstaly tam sem tam nerovnosti, druhé překitování by tozpravilo, ale myslim že bude stačit ten zaklad s tmelem v spreji. Edit: Tak to chce opravdu druhé kitování a přebroušení, jsou tam díry. 2 RAZTY uvidíme, popřemýšlím , nejraděj bych bílej introš! :( Upraveno Září 1, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Hele viděl jsem na Tvých budících, že máš origo rafičky, ale červeně podsvícené. Je to moc složité na úpravu? Moc se mi to líbí. Poradíš jak na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Určitě, dělal jsem to podle návodu který vyšel na Zabiákově webu. Je to celkem adrenalinová práce. Ty smd diody které se tam pájí jsou úplně mega pidi, myslím že jsou to tyto s označením 1206 takže je dobré mít po ruce mikropájku, lupu, pinzetu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Už se připravujete na zimu ? Natíráte podběhy a podvozek takovou tou černou sračkou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Neználek napsal: To dotmelení mě taky čeká ,prosím tě jak se jmenuje ten tmel a jak to jde brousit. BODY FINE 220 tmel jemny polyesterovy dvousložkový, 106 kc, 250g EDIT: druhá vrstva tmelu hotová, ted už je to na 99% dokonalé. Mám plné plíce tmelu ! (tak to dopadá když vám přítekyně slíbí že vám koupí😄 ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 (upraveno) Ha tak to jsem netušil že něco takového existuje. Vzhled Octavia II. RS na Oktu I. Ovšem nevypadá to vůbec amatérsky! Jedinej tuning kit co jsem potkal a dá se zkousnout podle mě! Moc pěkné. Upraveno Září 2, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 TY BRĎO TAK TO VYPADÁ LUXUSNĚ TY PŘEDNÍ SVĚTLA NEMAJÍ CHYBU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Kdepak jsi to nasel? Vypada to velmi pekne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 (upraveno) Autor toho kitu je maxtondesign v ČR je nazván jako TOP, viz například www.spoilercentrum.cz Celý kit, předni naraznik, prahy, zadni naraznik, mračitka světel, spoiler, stříška 14 000kč což je podle mě dost levné, zadní světla za pár stovek, předni světla a stěna taky nic moc drahé. Kurna je tak krasnej (ale asi bych nechal origo masku) že mam chut dat facelift a tenhle kit a vysrat se na budoucí Cult Style Upraveno Září 3, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 KDE SE MŮŽU MRKNOUT NA TY PŘEDNÍ SVĚTLA ??? NĚJAK JE NEMŮŽU NAJÍT DÍK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Tak to vůbec nevím Nenašel jsem je. Poslal jsem dotaz maxtonu, třeba napoví. Dear Maxton Design. I discovered lately that you have very nice bodykit for Skoda Octavia (looks like Octavia II RS). But let me ask you one question. Where can I buy or find those beautiful black headlights that you have on promo photograph of that beautifull bodykit. Thank you for your answers. Looking forward. Proud owner of Skoda Octavia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 2 RAZTY uvidíme, popřemýšlím palec.gif , nejraděj bych bílej introš! rolleyes.gif MĚ SE TAKY LÍBÍ BÍLÝ INTERIÉR, ALE KDO BY SE O TO STARAL TADY JEDEN PŘÍKLAD http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/skoda/octavia/7087883 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 jojo pěkne! bohužel nepraktické, to je fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.