košin Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 jo TAčko je dost tvrdé na to že nejde tak moc na zem, v porovnání s FK automotive, které jsem taky měl a předek byl moc pohodlný, zadek moc nízký, ale pružiny z TA to postavily na dobrou výšku a dalo se s tím jezdit i dálnice, jel jsem Ostrava - Plzeň a zpět v klidu jinak TA předek je fakt jak beton :D ať jsem s těma matkama točil kamkoli nic nepomohlo :D ale taky záleží co člověk chce, nebo jak si zvykne, já jezdím prdelácké cesty samý hrbolek, tak proto šly stavítka pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 takové cesty jezdím právě taky takže to asi taky nechám na pevném - pohodlném :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Já to čekal mnohem trvší :-D Ale jak jste tu psali tuhost mám na nejměkčí a jsem spokojen . Najezdim stím okolo 15tis rocne jestli vůbec tak v pohodě. Auta se teď nemůžu nabažit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Pekne polozeno, videl jsem te nazivo na Carwars. Jinak Adolfikovi neverte ze to necha na pevnym podvozku :-D vim co ma pres zimu za plany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Já dávám zpět sérii RS. TA mám nastavenej jen o 1cm níž, než je origo podvozek a to je zbytečný mít štelovák. A taky dědkovatím a chci pohodlí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Děkuji :) Na car Wars jsme byly s klubema jedem i na Milovické Války . Na to mám nachystané další překvapení zatím teda jen v hlavě ,ale po výplatě se začnu hýbat :D Já už níž nepůjdu nezajedu do garáže Pohodlí bude až se koupí druhý vůž pro přítelkyni . Furt básní o broukovy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ahoj. Kluci začalo mě chroupat pravý kolo při zatáčení takže je v hájí homo kloub. Zvládnu to já jakožto amatér opravit doma nebo musím do servisu ? Nikdy jsem to neměnil na žádném autě :-/ Předem díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 nejdřív to zvedni a ujisti se zda ti někde nedře poloosa při sníženi totiž na pravé straně bejvá problém se stabilizátorem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Že by ten problém nastal až po dvou týdnech jo? :-/ o víkendu mrknu a uvidim :-) Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.