rocknrolla Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 tak tady je slíbenej odkaz :D http://uloz.to/xoGjfSDp/ii-vw-group-meeting-rar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rocknrolla Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 minulej týden v pátek sem s Dzordzinem zaslepil anténu, o víkendu sme se byli kouknout s OC partou na 6. Skoda Treffen v Německu :) teď řešim denní svícení z mlhovek, od Lupina sem dostal důkladnou instruktáž, ale potřebuju od vás poradit, kde koupit ty PINy :D třeba jestli je maj v Kelly, tak mi prosim pošlete odkaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Ahoj :-) Že jsi včera stál před FEL ČVUT? :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rocknrolla Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 čau :) jojo, zase jsem se vrhnul do studia... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 jsem si říkal, že mi je nějaká povědomá. Já jsem stál u studentského domu, za FA :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rocknrolla Odesláno Září 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2014 tak to pak jo :) teď tam budu k vidění častějc... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 :D to já zas moc ne, chodím do školy jen v úterý, občas ve středu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rocknrolla Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 čau lidi, dlouho jsem na autě nic nedělal, nebyl čas ani peníze :/ ale teď tak nějak začínám pořizovat nový věci a potřeboval bych pár rad :) nevíte náhodou kód béžový barvy v jedničkový octavii, která je na plastech palubky? :) chtěl bych jí dát i na kola :D a pak pneumatiky, rozhoduju se mezi nankang a kumho, máte s nima nějaké zkušenosti? :) předem díky za odpovědi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.