KodlKT Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) Zdravím o prosím o radu, mám klasický problém s plastovou zátkou. Vzhledem k tomu, že se chladič dole celkem drolí, chci koupit nový. Narazil jsem na tohle http://www.autoklimatizace.info/eshop-akce-kondenzator-vag-a3-ii-octavia-ii-golf-v-11593-5653 , výrobce je italská firma Autoclima – frigair, cena je skvělá. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi. Karel Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem KodlKT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Oprav si odkaz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Odpovím si sám, nebrat. Tohle mi přišlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Cena versus kvalita. Koupil sem českej z cc-autodily a OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Já ho tam koupil taky. Ten levnej mi doporučil člověk co dělá chlazení a koupil si ho i pro sebe. Jinak by mě to ani nenapadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Odpovím si sám, nebrat. Tohle mi přišlo Reklamuj ho preci ne ? Mi ho také doporucoval jeden klimatizatak ;) ale nebyl zrovna na sklade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 To vypadá jako na poškození při dopravě, takže těžko hodnotit kvalitu výrobku. Taky bych to zkusil reklamovat. Já jsem kupoval originál z cc-autodíly a vše OK. Kupovat z prověřeného zdroje se prostě vyplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Poslal jsem ho zpátky ještě ten den, spolu s odstoupením od smlouvy. Při přepravě to určitě nebylo, krabice byla v pořádku. Museli to tak už zabalit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.