Přejít na obsah

predni blatnik

Doporučené příspěvky

tak prvně to chce vyčistit bordel, co je v té kapse nahromaděnej a to nejlíp tlakem vody. Pro usnadnění spodní šroub dole na blatníku odšroubovat a po vyčištění nechat pořádně vyschnout. Odrbat korozi, případně ošetřit odrezovačem a vypatlat to tam celý solidním základem včetně toho lemu blatníku. Nastříkat na to silnou vrstvu plastizolu a nakonec napatlat do barvy auta ;-) takhle jsem to dělal já a drží to už přes rok. Ten plastizol je důležitej, jinak barva nevydrží a kamínky to zase odrbou na plech.

Odkaz ke komentáři

tak prvně to chce vyčistit bordel, co je v té kapse nahromaděnej a to nejlíp tlakem vody. Pro usnadnění spodní šroub dole na blatníku odšroubovat a po vyčištění nechat pořádně vyschnout. Odrbat korozi, případně ošetřit odrezovačem a vypatlat to tam celý solidním základem včetně toho lemu blatníku. Nastříkat na to silnou vrstvu plastizolu a nakonec napatlat do barvy auta ;-) takhle jsem to dělal já a drží to už přes rok. Ten plastizol je důležitej, jinak barva nevydrží a kamínky to zase odrbou na plech.

to je vsechno OK ale vypadavaji kousky toho lemu zatim je to pod zasterkou ale kdyz ji dam dole vypada to desne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...